Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

R. Wilmots: Spoštujemo Domžale, a poznamo svojo kakovost

Petek prinaša prvo domačo tekmo po večmesečnem premoru

V petek ob 18:00 bomo v Kranju spremljali prvo srečanje 27. kola Prve lige Telekom Slovenije. Triglav bo na osrednjem kranjskem stadionu, še vedno pred praznimi tribunami, gostil Domžale. Slednji na tabeli za točko zaostajajo za Orli in so na devetem mestu.

 

"Zadnja tekma je bila zelo zahtevna in izenačena, lahko bi šla na eno ali na drugi stran. Žal se je obrnila na stran Brava in nismo osvojili točk. A pomembno je, da se iz poraza nekaj naučimo, da še bolj zrastemo kot moštvo. Prepričan sem, da bomo v prihodnje bolje reagirali in osvajali točke," so prve misli Rena Wilmotsa, starejšega od dveh bratov v moštvu bordo-belih.

 

Visokorasli Belgijec je v Ljubljani zaigral na novem igralnem mesti zadnjega vezista, kjer je pogosto naloge opravljal kot branilec, številne akcije pa je s svoje polovice tudi začel. "Zaigral sem na novem položaju, kjer sem se trudil po najboljših močeh. Zdi se mi, da smo v fazi branjenja v splošnem dobro delovali, kar je zasluga celotne ekipe. Posameznik ni pomemben, najbolj je pomembno moštvo. Ne oziram se na igralno mesto, od sebe dam vse ne glede na položaj, kamor me postavi trener."

 

Sledi nov obračun, ki s seboj nosi pomembne tri točke. "Ni skrivnost, da je vsaka tekma do konca sezone zelo pomembna. Vemo, da Domžale niso slaba ekipa, spoštujemo jih, a poznamo tudi svojo kakovost. Ne glede na vse se bomo borili do zadnjega atoma moči, naredili bomo vse za zmago," je še dodal Reno Wilmots.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV