Vaša košarica je prazna.

Razvoj nogometa na Gorenjskem

Projekt razvoja nogometa in sodelovanja klubov na Gorenjskem

Pred časom je vodilni klub v gorenjski regiji začel s projektom za napredovanje sodelovanja med klubi in nogometa na Gorenjskem.

 

Pobudnika, vodja skavtinga pri NK Triglav Kranj Špendi Idrizi in predstavnik NK Škofja Loka sta organizirala prvi sestanek za vse klube, ki si želijo sodelovanja in razvoj nogometa na Gorenjskem. Vabilu so se odzvali NK Sava, NK  Šenčur, NK Škofja Loka, NK Lesce, ŽNK Cerklje in predstavnik NZS Tadej Langus. Nekateri so se zaradi objektivnih razlogov opravičili za izostanek.

 

V prvem delu sestanka je bila opravljena analiza preteklega obdobja, ki nam ni v ponos, zato smo postavili temelje za nadaljnji razvoj vseh klubov v regiji, ki si želijo plodnega sodelovanja in nadaljnji razvoj nogomet v regiji.

 

Tadej Langus, predstavnik NZS, je izpostavil vrednote, kot so ISKRENOST, ZAUPANJE MED KLUBI in POŠTENOST. Ko bodo te vrednote postale vrednote vseh vpletenih, bo Gorenjska lahko zgled vsem in ena od vodilnih regij v smislu razvoja nogometa v Sloveniji.

 

"Vsi vpleteni se moramo zavedati, da vodilni klub v regiji ni samo naš klub, temveč klub celotne Gorenjske. Tu naj bi igrali vsi najboljši, povedano drugače, vsi reprezentanti Gorenjske.  Triglav naj bo klub vseh klubov na Gorenjskem, skupaj pa lahko naredimo gorenjski nogomet še boljši," je dejal Špendi Idrizi.

 

Vsi skupaj se zavedamo, da smo sposobni narediti ta korak, zato se že prihodnji mesec znova usedemo za isto mizo in nadaljujemo poslanstvo.

 

Foto: NK Triglav Kranj

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV