Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Remi Triglava in Olimpije

Orli opravili s prvo pripravljalno tekmo

Pripravljalna tekma, Kranj

NK Triglav Kranj – NK Olimpija Ljubljana 1:1 (1:1)

M. Wilmots 35; Kadrič 10.

 

NK Triglav Kranj (1. polčas): Čadež, Rogelj, Milanović, Kumer, Gliha, Mertelj (K), Udovič, R. Wilmots, M. Wilmots, Mlakar, Petric

 

Igrali so še: Pokorn, Šalja, Kocjančič, Arh-Česen, Gajič, Ćerimagić, Janković, Hasanaj, Beciri, Majcen, Brkič, Ivetič, Stojanovič, Zlatkov, Vukovič, Ahmetaj

 

V pripravi na nadaljevanje prvoligaške sezone 2019/2020 je NK Triglav Kranj odigral prvo pripravljalno srečanje. Za zaprtimi vrati kranjskega stadiona so se Orli pomerili z ljubljansko Olimpijo, tekma pa se je zaključila z remijem 1:1. Goste je v vodstvo popeljal Haris Kadrič, 10 minut pred koncem prvega polčasa pa je izvrstno ekipno akcijo z golom za izenačenje kronal Marten Wilmots.

 

Tekmeca sta se predstavila s širokim in mladim kadrom, zato je bilo srečanje živahno od prvega do zadnjega trenutka. V drugem polčasu so imeli bordo-beli pobudo in nekaj sila zrelih priložnosti, a jim tudi iz najbolj ugodnega položaja ni uspelo zatresti mreže Ljubljančanov.

 

V soboto bodo Gorenjci odpotovali v Celje, kjer jih čaka še zadnji preizkus pred nadaljevanjem prvoligaškega tekmovanja. Naslednja uradna tekma bo v nedeljo 7. junija, ko bodo Orli gostovali pri Bravu v Ljubljani.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV