Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Rogelj: Ni nepomembno, da smo dvakrat že slavili

Branilec Triglava pred četrtkovim spektaklom v Kranju

Le še ure nas ločijo od nogometnega spektakla, ki ga bosta v četrtek ob 18:00 začela kranjski Triglav in NK Maribor. Na stadionu v Kranju bomo priča dvoboju 27. kola prvoligaškega tekmovanja, v katerem bosta obe ekipi lovili pomembne točke.

 

"Priprave na obračun z Mariborom so potekale kot na vsako drugo tekmo. Mogoče je bilo še kakšen dan prisotne nekaj grenkobe zaradi poznega zadetka, ki nam je odnesel zmago proti Domžalam, a če si želimo dobro, se ne smemo preveč obremenjevati. Treba je gledati naprej, vsak trening oddelati maksimalno in se najbolje pripraviti na naslednjo tekmo," je sprva dejal Žan Rogelj, branilec Triglava.

 

 

Orli so v aktualni sezoni slavili na obeh gostovanjih v Mariboru, medtem ko so se Štajerci polnega izplena veselili v Kranju. "Pričakujem zanimivo srečanje, kjer bo veliko agresivnosti. Ni nepomembno, da smo Mariborčane v tej sezoni dvakrat že ugnali, v obeh primerih smo slavili popolnoma zasluženo. Verjamem, da nam nekaj podobnega lahko uspe tudi tokrat."

 

To ne bo običajna tekma, pač pa prva v slovenskem nogometnem prostoru, ki bo v post-koronski dobi na tribuni gostila gledalce. "Seveda bo prisotnost gledalcev še dodatna spodbuda za nas. Lahko rečem, da sem komaj čakal, da bo prižgana zelena luč za prihod navijačev na stadion. Prepričan sem, da so tudi navijači čutili enako. Komaj že čaka, da spet vidimo gledalce na tribuni, in da zaslišimo njihovo podporo," je še dodal Žan Rogelj.

 

Vstopnice za dvoboj z Mariborom gredo hitro v prodajo, zato si jih hitro zagotovite na mojekarte.si. Tam lahko že kupite tudi vstopnice za nedeljsko tekmo z Aluminijem.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com
Video: PLTS

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV