Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Selekcija U12 zmagovalka na derbiju kroga

Bled : Triglav Podgorje 1 : 3

  Dalibor
V MNZG-Kranj U13 ligi je danes potekal 5.krog kjer se je naša U12A ekipa pomerila do sedaj vodilnim Bledom. Prvi polčas so naši fantje krenili odločno in si priigrali kar nekaj priložnosti, a bili v zaključkih preveč nenatančni, tako da se je polčas končal brez zadetkov.
 
V drugem polčasu pa že po 5 minutah vodstvo naših fantov 0:2, obakrat pa strelec Baltič Aljaž. A že kmalu je sledila kontra nasprotne ekipe in znižanje vodstva 1:2. Naše fante prejeti gol ni zmedel, tako da so nadaljevali z napadalno in kombinatorno igro ter preko Žaka Hozjana povišali na 1:3. Do konca tekme se rezultat ni spremenil.
 
Žal smo bili ponovno deležni grobe igre nasprotnika. Enostavno nasprotnik svojo nemoč poskuša nadomestiti z grobostjo. Tukaj pa vidim veliko dela za trenerje nasprotnih ekip, ki takšno igro tudi dopuščajo, oziroma ne reagirajo, ko je to potrebno.
 
Našim fantom pa samo pohvale, saj na provokacije nasprotnika niso odreagirali. Naši fantje so točkovno izenačeni na prvem mestu z ekipo Šobec-Lesce.
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV