Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Šmit: Krasiti nas mora agresivnost

Strokovni štab pripravlja ekipo na dvoboj z Muro

Reprezentančni premor se počasi bliža zaključku, zato vse bolj diši po nadaljevanju klubske nogometne sezone. Čas od zadnjega prvenstvenega obračuna so Orli izkoristili za optimalno pripravo na prihodnje izzive.

 

"Prvi teden smo podredili nadgradnji kondicijske priprave. Veliko je bilo teka in vaj za fizično pripravo, saj smo opazili, da smo v tem smislu malce padli pred reprezentančnim premorom. Zadnji premor nam je prišel prav, napolnili smo baterije, se pobrali po boleči tekmi z Olimpijo in se pripravili na obračun z Muro," je mini priprave strnil Vlado Šmit, član strokovnega štaba NK Triglav Kranj.

 

"Fantje so odlično delali med reprezentančnim premorom. Med drugim smo jih skušali dvigniti tudi v psihološkem pogledu, saj je bil poraz proti Olimpiji kar boleč. To so pač take tekme, kjer od Olimpije ali Maribora lahko pričakuješ, da so zavoljo kakovosti sposobni storiti tudi nemogoče. A to je zgodovina in gledamo samo še v prihodnost," je še dodal nekdanji nogometaš Bologne, Spala in tudi bordo-belih.

 

V minuli sezoni so bili Triglavani nerešljiva uganka za Prekmurce, v aktualni pa so bili črno-beli uspešnejši v prvenstvu in v pokalu. "V prejšnji sezoni smo mi povzročali težave Muri, v letošnji jih očitno oni nam. Mura je močna ekipa, a nas mora krasiti agresivnost. Ob tem želimo držati žogo v svoji posesti, na kratko, na igro tekmeca želimo odgovoriti s pravo lastno igro," je še dodal Vlado Šmit.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV