Vaša košarica je prazna.

Suverena zmaga nad Istro 1961

Mešana zasedba Triglava je opravila s hrvaškim prvoligašem

Pripravljalna tekma, Umag
NK Triglav Kranj B - NK Istra 1961 B 4:1 (1:0)
Rogelj 2x, Bojič 11-m., Hasanaj


NK Triglav Kranj: Arko, Arh-Česen, Šalja, Bojič, Kopač, Rogelj, Hasanaj, Stankovič, Pokorn, Stojanovič, Lipovec


Igrali so še: Curanovič, Kumer, Udovič, Žurga, Vukovič

 

 

Slovenski prvoligaš iz Kranja je odigral še drugo pripravljalno tekmo v hrvaškem Umagu in skupno četrto to zimo. Tokrat se je močno premešana in pomlajena ekipa Orlov udarila s premešano zasedbo hrvaškega prvoligaša iz Pulja in slavila z visokih 4:1. Tako Triglav še naprej ostaja neporažen v tem pripravljalnem obdobju, saj je doslej zbral tri zmage in remi.


Trener Dejan Dončić je tolrat priložnost zaupal številnim maldim nogometašem, med katerimi je bilo tudi šest igralcev mladinskih selekcij Triglava. Bordo-beli so v prvem delu močno dominirali, edini zadetek pa so dosegli po 11-metrovki, ki so jo dobili po prekršku nad Qendrimom Hasanajem. Nalogo je rutinirano izvedel kapetan Momir Bojič.


V nadaljevanju srečanja so Orli nadaljevali z dominanco in do konca dosegli še tri zadetke. Dvakrat je bil uspešen mladi domači produkt Žan Rogelj, mrežo pa je zatresel še en igralec domače akademije Hasanaj. Tudi Istra je prišla do tolažilnega zadetka in Kranjčani so se veselili več kot zaslužene zmage.


Poudariti velja, da so z izjemo Verona Šalje in Žana Kumra, na srečanju sodelovali zgolj in samo nogometaši iz domače akademije. Naslednja pripravljalna preizkušnja bo v soboto, ko bosta dve eklpi na isti dan igrali proti Kopru oziroma srbskemu Javorju, čez teden dni pa se bodo Orli podali na Dunaj k Rapidu.

 

Foto: NK Triglav Kranj

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV