Vaša košarica je prazna.

Svraka: S talentom in izkušnjami do cilja!

Prve besede nove okrepitve Triglava

Vendarle se je zgodilo, Muamer Svraka je tudi uradno postal nova zimska okrepitev NK Triglav Kranj. 30-letnik iz Sarajeva je bil dolgo želja kranjske stroke, zdaj pa se je selitev uresničila in Orli bodo v nadaljevanje sezone krenili dodatno okrepljeni.


"Velik izziv je zame, ker bom igral v novi ligi, v prvenstvu, kjer doslej še nisem bil. Veliko sem bral in slišal o slovenski prvi ligi, a žal tu doslej še nisem imel priložnosti igrati. Prav tako sem ogromno lepih stvari slišal o Triglavu, klubu, z ogromno talentiranimi nogometaši. V povezavi z nami, malce izkušenejšimi, bomo vzpostavili pravo mešanico in bomo dosegli zastavljene cilje," je sprva dejal izkušeni vezist, ki ima za seboj ničkoliko bogatih mednarodnih izkušenj.

 

K Triglavu se je podal z Malte, pred tem pa je v estonskem prvenstvu na 33 tekmah dosegel tudi 13 zadetkov in pristavil kopico podaj. Vse to so kakovosti, ki bodo bordo-belim pomagale v prihajajočih mesecih. "V nadaljevanju prvoligaškega prvenstva pričakujem, da bomo s soigralci še dodatno dvignili letvico nastopov in rezultatov in izpolnemo zastavljeni cilj. Osnovni cilj bo obstanek med slovensko elito."


Med drugim je nastopal tudi za člansko izbrano vrsto BiH, leta 2013 je enega od svojih dveh zadetkov dosegel prav proti Sloveniji v ljubljanskih Stožicah. "Vedno se bom spominjal tiste tekme. Vsakemu igralcu je v čast in zadovoljstvo igrati za dres z državnim grbom ter predstavljati svojo državo. Ko ob tem zmagaš in za nameček dosežeš še zadetek, pa je sploh nekaj posebnega," je še dejal Muamer Svraka.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV