Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Terenske premoči nismo izkoristili

  Jasmin K.

Ekipa NK Triglav U14 je svojo tekmovalno obveznost opravila na velikonočni ponedeljek na gostovanju v Lescah pri ekipi Šobec Lesce.

 

Že v prvem polčasu se je začela prevlada na terenu gostujočih Triglavanov, ki so nadzirali igro in poskusili  z kombinatorno igro prebiti obrambni zid. V 19.minuti jim je tudi preko Luke Ševota to tudi uspelo in zato so se zadovoljni odpravili v premor po pvem polčasu.

 

V drugem polčasu je bila slika podobna, le da je domačinom uspelo doseči zares lep zadetek za izenačenje. Nepazljivost v obrambi in slaba komunikacija med igralci v obrambi pripelje do napake na tekmi, ki se je nato odvijala na gostujoči polovici. Posest žoge so Triglavani držali, vendar je na koncu manjkal tisti zaključni pas, ki bi lahko obrnil tekmo v našo prid.

 

Kljub remiju, je bil trener Edi Pašagić, zadovoljen s predstavo in odnosom svojih varovancev, saj so se držali navodil in tekmo nadzirali. Žoga nato po izenačenju ni hotela v gol, zato bo potrebno to popraviti na treningih in bodo goli tudi prišli.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV