Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Točke tudi pri kadetih in mladincih

Za nogometaše Triglava je fantastičen vikend. Potem ko so se člani iz Ajdovščine vrnili s točkami, so jim danes sledili še mlajši kolegi. Tako kadeti z rezultatom 3:3 (Eržen, Ivanšek, AG), kot tudi mladinci z zmago 0:3 (Ahmetaj 2x, Maksimović) proti Muri se s prestolnice Prekmurja oboji vračajo s točkami.

 

»Izredno težko gostovanje v Murski Soboti proti kakovostni ekipi Mure. Fantje so celotno tekmo v fazi obrambe odigrali taktično zelo disciplinirano, kar je na koncu pomenilo, da je naša mreža ostala nedotaknjena. Trije goli v nasprotnikovi mreži so bili plod znanja in sposobnosti ekipe, ki je z veliko lepimi akcijami kronala današnjo zmago. Igralci so na igrišču pustili srce, kar pa je bilo glavno, da je bilo videti velik ekipni duh. Vsem fantom lahko samo čestitam za današnji pristop. Zaslužili so si to zmago,« je dejal trener mladincev Gregor Bergant.

 

Strelec dveh golov na tekmi Albin Ahmetaj dodaja, da so odigrali taktično zrelo tekmo. »Izkoristili smo dane priložnosti. Kljub temu, da smo mlada ekipa smo pokazali svoj karakter ter kako odgovorni smo, kar nam je prineslo tri zaslužene točke.«

 

Še bolj napeto je bilo pri kadetih. »V prvem polčasu zelo dobra igra in dosledno izvajanje nalog v obeh fazah igre, ki nam je prineslo zasluženo vodstvo (0:2). V drugem polčasu nismo uspeli ohraniti rezultata v naš prid. Domačinom je v podaljšku uspelo iznačiti kar nas je stalo dveh točk. Kljub temu čestitke fantom za prikazano igro, ki je temelj za uspešen rezultat v prihodnosti,« je po koncu tekme dejal pomočnik kadetskega trenerja Jasmin Kaltak.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV