Triglav Cup Kranj
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Rok Elsner je novi igralec NK Triglav Kranj!

24.02.2018
Članska ekipa NK Triglav Kranj bo v nogometno pomald vstopila s še enim novim članom. Moštvu se je pridružil Rok Elsner, 32-letni Ljubljančan, ki igra na položajih v zvezni vrsti, z bordo-belimi pa je podpisal 1,5-letno pogodbo. "V veliko veselje mi je, da sem se pridružil klubu. Vizija in..
Preberi več

Zimske priprave: Analiza tekem in prestopni rok

18.02.2018
Vstopili smo v zadnji teden zimskih priprav pred nadaljevanjem Prve lige Telekom Slovenije. Za člansko ekipo NK Triglav Kranj je šest napornih tednov, kjer so stroka in nogometaši naredili vse, da bi v kar najbolj optimalni formi pričakali drugi del prvoligaškega prvenstva. V tem obdobju so..
Preberi več

Uspešno izpeljana 2. dobrodelna akcija!

14.12.2017
V sredinem večeru smo v Športnem centru Kranj nadvse uspešno izpeljali že drugo dobrodelno akcijo, ki smo jo zavili v revialno nogometno tekmo NK Triglav & prijatelji - All-Stars Gorenjska ter v dobrodelno dražbo športne opreme domačih in tujih nogometašev ter klubov. Dan za tem je že..
Preberi več

Novoletni sprejem in humanitarni dogodek

08.12.2017
Lanskega decembra je NK Triglav Kranj v luči odprtja igrišča z umetno travo organiziral prijateljski obračun med NK Triglav Kranj in Zlato generacijo slovenske reprezentance, za katero so nastopili številni nekdanji nogometaši. Ob tem je klub izpeljal tudi humanitarno akcijo, kjer je zbral..
Preberi več

Sporočilo za javnost: Dogajanje ob tekmi z NK..

27.11.2017
V prvi vrsti bomo poudarili, da predmet sporočila niti v eni točki ni in ne sme biti končni rezultat dvoboja, zmaga NK Domžale in tri točke, ki so jih gostje odnesli iz Kranja. Za to smo jim že čestitali in jim še enkrat. Je pa prav, da se razjasni ostale zadeve, ki so dvigovale prah med..
Preberi več

Komaj čakamo sobotno tekmo z NK Krško!

12.10.2017
Ob koncu tedna se nadaljuje Prva liga Telekom Slovenije, v 12. kolu se bosta pomerila tudi NK Triglav Kranj in NK Krško. Dvoboj bo v soboto ob 13:00 v Športnem centru Kranj, to pa bo prvi obračun za obe ekipo po malce daljši reprezentančni pavzi. Tekmeca sta se v tejs ezoni enkrat že..
Preberi več

Darko Zec okrepil NK Triglav Kranj!

11.10.2017
Reprezentančni premor gre počasi h koncu, članska ekipa NK Triglav Kranj pa se vneto pripravlja na nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije. V prihodnje bodo Orli igrali z novo močjo, med bordo-bele se je namreč preselil Darko Zec. 28-letni Ljubljančan je po osnovni nogometni izobrazbi..
Preberi več

Žlogarja je na mestu trenerja zamenjal Brkič

25.09.2017
Članska ekipa NK Triglav Kranj je po 10 kolih Prve lige Telekom Slovenije na 10. mestu, ima štiri točke in še vedno čaka na prvo zmago. Sobotni poraz proti NK Ankaran z 1:3 je bil peti zaporedni in šesti v sezoni, zato je prišlo do spremembe na trenerskem mestu. Dosedanjega trenerja Tončija..
Preberi več

V soboto dvoboj Triglava in Ankarana

21.09.2017
Zaključila se je prva četrtina aktualne sezone Prve lige Telekom Slovenije, s tem so vse ekipe, ki v aktualni sezoni igrajo v tem tekmovanju, že igrale med seboj. S koncem tedna pridejo na vrsto tekme 10. kola, kjer se bodo udarila moštva, ki so se za točke borila na samem uvodu v..
Preberi več

V soboto v Kranju gostujejo Knapi

14.09.2017
Za nogometaši članske ekipe NK Triglav so tri zaporedna gostovanja, dva v Prvi ligi Telekom Slovenije in eno v Pokalu Slovenije, zdaj pa se Orli znova vračajo v svoje domovanje. V omenjenem obdobju gostujočih tekem so dvakrat izgubili in slavili v Kopru, naslednji tekmi prvoligaškega tekmovanja..
Preberi več
Prijavi se na RSS
123... 5
Zavarovalnica Triglav, d.d.

SOFINANCER PROGRAMOV