Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Brežice so zadnji jesenski gost

11.11.2016

V nedeljo bo padel zastor nad domače tekme Triglava v jesenskem delu sezone druge slovenske nogometne lige. Orli bodo pred svojimi navijači gostili ekipo NK Brežice, to pa bo srečanje v sklopu 15., predzadnjega kola prvega dela 2. SNL.

 

Vodilni Triglav ima na vrhu tabele druge lige 34 točk po 13 odigranih tekmah, na svojem kontu imajo bordo-beli 11 zmag, remi in poraz. Gostje iz Brežic so v tem trenutku na petem mestu, po 13 tekmah imajo na računu 19 osvojenih točk. V zadnjem kolu je bil Triglav prost, pred tem pa je slavil v Novem mestu, medtem ko so Brežice ob koncu minulega tedna izgubile proti še eni kranjski ekipi, NK Kranj Zarica.

 

Brežice so sploh prvič prisotne v drugoligaški druščini, zato je razumljivo, da sta se doslej ekipi srečali le na enem medsebojnem obračunu. V sklopu šestega kola 2. SNL je Triglav gostoval v bližini Čateža in slavil s kar 4:1, dvakrat je bil uspešen Vlado Šmit, enkrat Matej Poplatnik, Azinovič pa je dosegel avtogol, za domače je bil natančen Drugovič.

 

"Skozi ves teden smo ponavljali, da se nam takšna tekma, kot je bila proti Veržeju, ne sme več ponoviti. Brežice so čvrsta, dobra in izkušena ekipa, a igramo doma in brez dvoma bomo imeli premoč v posesti. Pomembno bo, da bomo igrali hitro, v globino ali na krila, kjer moramo pošiljate številne predložke, ob tem pa poskušati tudi s streli z razdalje. Le tako bomo tekmeca prisilili na napako. Fantje so sprejeli, kaj želimo od njih, in pričakujem nadgradnjo predstave iz Novega mesta, kjer smo bili zelo dobri. Pomembno bo, da se bomo držali dogovora in bili pravi, v tem primeru se za rezultat ne gre bati," je pred tekmo dejal Siniša Brkič.

 

Nedeljski obračun v Športnem centru Kranj se prične ob 14:00, neposredni prenos tekme pa bo na voljo na spletni strani Nogometne zveze Slovenije. Glavni sodnik tekme bo Alen Borošak, njegova pomočnika Dejan Povšnar in dejan Švarc, delegat pa g. Emil Šturm.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV