Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Darko Zec okrepil NK Triglav Kranj!

11.10.2017

Reprezentančni premor gre počasi h koncu, članska ekipa NK Triglav Kranj pa se vneto pripravlja na nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije. V prihodnje bodo Orli igrali z novo močjo, med bordo-bele se je namreč preselil Darko Zec.


28-letni Ljubljančan je po osnovni nogometni izobrazbi branilec, dokazal pa se je tudi kot zadnji vezist. V svoji dolgi in plodni prvoligaški karieri je nastopal za NK Domžale in NK Rudar Velenje, bil pa je tudi član mladinskih reprezentanc Slovenije.


"Moje ambicije so, da kar najbolj pomagam klubu in s svojimi igrami ter po najboljših močeh pripomorem k uresničitvi klubskih ciljev. Menim, da trenutno stanje na lestvici ni pravi odraz, spremljal sem dosedanje dogajanje med prvoligaši in prepričan sem, da bi Triglav moral biti kakšno mesto višje in imeti nekaj točk več. Pomembno bo, da damo vse od sebe in se na koncu skupaj veselimo ob uresničitvi zastavljenih ciljev," je ob podpisu pogodbe dejal Darko Zec.


Darko Zec je sicer produkt akademije ljubljanske Olimpije, še pred prehodom v člansko konkurenco pa se je pridružil Domžalam, s katerimi je kasneje postal tudi članski državni in pokalni prvak. Njegov zadnji klub je bil NK Rudar Velenje, v Prvi ligi Telekom Slovenije je zbral 189 nastopov in dosegel 11 zadetkov.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV