Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Dejan Dončič postal trener NK Triglav Kranj!

08.06.2018

Po uspešno zaključeni prvoligaški sezoni se dosedanji glavni trener članske ekipe Siniša Brkič znova popolnoma posveča delu športnega direktorja kluba, kar pomeni, da je vodstvo poskrbelo za novega vodjo stroke v članskem moštvu. To je postal Dejan Dončič.


"Vesel sem priložnosti, gre za velik napredek v moji karieri. Ta korak predstavlja nadaljevanje mojega dosedanjega dela z mladimi igralci na najvišji ravni slovenskega klubskega nogometa. Kader sem si zelo dobro ogledal, vse igralce izjemno dobro poznam, večino še iz časov, ko so ali pa še igrajo za mlajše selekcije slovenske reprezentance. Gre za zelo mlado, talentirano, karakterno ekipo, ki ima veliko pozitivne energije, kar so pokazali tudi v zadnji polovici prvenstva in na obeh kvalifikacijskih tekmah. Zagotovo je primarni cilj postati stabilen prvoligaš. Vsekakor nameravam kar najbolj vključevati mlade talentirane igralce iz vrst mladinske šole. Moja vizija je, da bo ekipa igrala hitro, agresivno in odgovorno," je ob podpisu pogodbe dejal 45-letni nekdanji nogometaš, ki se že vrsto let ukvarja s trenerskim delom.


"Dejana smo spremljali že dolgo, bili smo v rednih stikih. Gre za vrhunskega trenerja, ki je pustil ogromen pečat v prejšnjem klubu. Znan je po delu z mladimi, NK Triglav Kranj pa ima veliko bazo nogometašev rojenih med letoma 1995 in 2000. Dejanovi rezultati govorijo zase, ob tem je bil tudi pomočnik v prvoligaškem nogometu, zato mu izkušenj ne manjka. To je lepa priložnost, da nadgradimo dolgoročno vizijo kluba. Ekipa je pokazala kakovost, ta trend želimo nadaljevati in prepričan sem, da bomo zgodbo še naprej peljali na najboljši način," pa je ob ustoličenju novega trenerja dejal športni direktor Siniša Brkič.


Kdo je Dejan Dončič?


45-letni Dejan Dončič je Ljubljančan, ki je tudi sam aktivno igral nogomet, a se kot relativno mlad lotil trenerskega dela. Zadnjih 13 let je bil vpet v delo v NK Domžale, tam pa je v zadnjih šestih sezonah opravljal tudi delo vodje mladinskega centra. V mladinskih kategorijah je osvojil vse lovorike, ki so na voljo, na klopi bordo-belih pa se bo premierno spopadel z delom glavnega trenerja na članski ravni.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV