Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Derbi drugega kola v Kranju

16.09.2015

V novi sezoni druge najmočnejše slovenske nogometne lige smo že kar navajeni, da iz tedna v teden spremljamo sila zanimive in obetavne obračune širom slovenskih zelenic. Nič drugače ne bo niti ob prihajajočem koncu tedna.

 

Eno najbolj zanimivih tekem lahko brez dvoma pričakujemo v gorenjski prestolnici, kjer bo Triglav pričakal vodilno ekipo lige, Radomlje. Obe moštvi bosta v tekmo vstopili le z najvišjimi ambicijami, za kar imata popolnoma legitimne razloge.

 

Gre namreč za dvoboj klubov, ki sta šesto kolo zaključila brez ene same praske. Triglav je na vročem gostovanju na Ptuju s 3:0 odpravil Dravo, z enakim izidom pa je popoln izkupiček pripadel tudi Radomljam, ki so doma slavile proti Ankaranu.

 

"Že v minulih tekmah smo imeli ogromno nesreče. Svojih priložnosti nismo realizirali, kot po pravilu pa smo dobivali prepoceni zadetke. Nadejam se, da je zdaj ta kriza za nami, na Ptuju smo pokazali izvrstno predstavo, enako pa načrtujemo tudi v nedeljo. Če bomo pravi, bi morala zmaga ostati doma," pravi izkušeni Vlado Šmit, ki je v novi sezoni dosegel dva zadetka, oba z bele točke.

 

Zmaga proti Dravi je bila za bordo-bele prva v sezoni, kar brez dvoma četi Siniše Brkiča daje izjemno motivacijo pred novim izzivom. Morebitni uspeh bi bil le še dokaz več, da so po všečnih predstavah zdaj na vrsti tudi zmagoviti izpleni. Radomlje pa so za zdaj edina neporažena ekipa, s štirimi zmagami in remijema imajo 14 točk in so vodilni na tabeli.

 

Tekma med nekdanjima prvoligašema bo v nedeljo ob 16:00 v Športnem centru Kranj. Glvni sodnik dvoboja bo Roberto Ponis, njegova pomočnika bosta Dejan Patarič in Adis Habibovič, delegat pa Boris Jeneš.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV