Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Domače slavje prvaka proti Dobu

23.05.2017

S tekmami 27. kola druge slovenske nogometne lige bo ob koncu tedna padel zastor na sezono v tem tekmovanju. NK Triglav Kranj si je že pred dvema tednoma zagotovil prvo mesto, naslov prvaka in uvrstitev v prvo ligo, na zadnji tekmi pa bo gostil NK Dob.


Tekma bo potekala v svečanem vzdušju, saj NK Triglav pripravlja bogat spremljevalni program za vse udeležence, po tekmi pa bo sledila še slovesnost ob dvigu pokala. Pred tekmo in po njej bo ogromno prostora in priložnosti za zabavo ter uživanje obiskovalcev ob različnih dejavnostih, možen pa bo tudi nakup omejene serije spominskih izdelkov, sredstva od prodaje pa bodo šla v klubski sklad za nogometaše iz ogroženih družin.


Tekma med Triglavom in Dobom bo dvoboj prvega in drugega na tabeli, gostje z Doba pri Domžalah so skozi sezono edini držali stik z Orli, videli pa bomo še tretjo medsebojno tekmo v aktualni sezoni. Na obeh dosedanjih so bili uspešnejši Kranjčani, v prvem delu sezone so doma slavili z 1:0, na začetku spomladanskega dela pa v gosteh z 2:1. Skupno sta tekmeca doslej odigrala osem obračunov, pet jih je dobil Triglav, tri pa Dob.


"Ni lepšega, kot zaključiti sezono na prvem mestu, na domačih tleh in z zmago nad najbližjim zasledovalcem. Zato bomo naredili vse, da se od druge lige poslovimo kot se za prvake tudi spodobi," je pred tekmo napovedal bočni branilec bordo-belih Ožbej Kuhar.


Tekma bo v petek 26. maja 2017 ob 17:00, v vlogi glavnega sodnika pa jo bo vodil Damir Skomina. Njegova pomočnika bosta David Gabrovec in Janez Bezjak. Slovesnost ob predaji in dvigu pokala za naslov državnega prvaka bo predvidoma ob 19:00.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV