Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Domači del sezone odpiramo z derbijem

11.08.2015

Ob koncu minulega tedna smo vstopili v 25. sezono slovenskega drugoligaškega nogometa. Triglav je tekmovalno prvenstvo 2015/2016 odprl z gostovanjem na Zarici, kjer se je z novincem v ligi razšel z remijem 2:2.

 

V nedeljo pa bo na sporedu drugo kolo, v sklopu katerega bodo Orli odigrali prvo domačo tekmo. V Športnem centru Kranj se bodo bordo-beli pomerili z NK Roltek Dob. Gre za znanca iz minule sezone, na koncu katere so nogometaši z Doba pri Domžalah zasedli tretje mesto. Spomnimo, Orli so bili, zahvaljujoč poraznemu drugemu delu, šesti.

 

Dob je v minulem kolu na domačem terenu izgubil proti ekipi Ankarana. Edini zadetek za ekipo Doba je dosegel izkušeni Marko Lunder. Dob bo v Kranju igral brez pordečelega Klemna Kunstlja. V ekipo Triglava se po odsluženi kazni ene tekme vrača Vlado Šmit.

 

V minuli sezoni druge lige sta se tekmeca pomerila na treh obračunih. Dvakrat je bil boljši Triglav, slavil je na obeh dvobojih v prvem delu sezone. V spomladanskem delu pa je Dob slavil v gorenjski prestolnici. V šestem kolu so bordo-beli z 2:1 slavili na gostovanju, zadela sta Bojič in Šmit. V 15. kolu so orli doma slavili z 1:0, edini zadetek je bil delo Dejana Geriča. V 23. kolu pa je Dob v Kranju slavil s 4:1, edini gol za Triglav je dosegel Aleks Pihler.

 

Tekma bo na sporedu v nedeljo ob 17:30, glavni sodnik bo Miran Bukovec, njegova pomočnika Simon Smej in Eric Herženjak, četrti pa Mijat Radovanovič.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV