Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Domplan je novi generalni pokrovitelj kluba

07.07.2017

NK Triglav Kranj in podjetje Domplan d.d. že vrsto let vzorno sodelujeta, to partnerstvo pa bo z novo sezono dobilo novo nadgradnjo. Dosedanji glavni pokrovitelj je namreč z novo pogodbo postal generalni pokrovitelj NK Triglav Kranj. Poglobljeno sodelovanje sta s podpisom zapečatila direktorica podjetja Domplan d.d. Vera Zevnik in predsednik NK Triglav Kranj Beno Fekonja.


"Bistvo zgodbe leži v tem, da podjetje Domplan z NK Triglav Kranj sodeluje vse od leta 2009 in mu je ob strani stal tudi v težkih časih, ko je med drugim izpadel iz prve lige. Ob ponovnem vzponu je na vrsto prišla tudi nadgradnja sodelovanja, Domplan je iz glavnega zrasel v generalnega pokrovitelja. Domplan je vselej pomagal nam, zdaj pa je klub iskal možnost, da zaupanje poskuša vrniti. To nam bo uspelo s tem, ko bodo naši nogometaši uspešno igrali z napisom Domplan na prsih," je ob podpisu pogodbe dejal g. Fekonja.


"Domplan je močno vpet v lokalno okolje, poslujemo seveda tudi širše, vendar pa najpomembnejše dejavnosti so vseeno vezane na Kranj in na Gorenjsko. Zdi se nam prav, da del poslovnega uspeha vrnemo v okolje in NK Triglav Kranj se nam zdi idealen za tovrstno partnerstvo. Da je to prava izbira, kažejo rezultati članske ekipe in mladinskih selekcij, a to še zdaleč ni vse. Zelo veliko nam pomeni baza več 100 otrok, ki se ukvarjajo s športom in menimo, da je to pomembno poslanstvo tega kluba," meni ga. Zevnik.


"Vsi delamo za to, da uspehi ne bodo prisotni le kratek čas, ob tem pa se nadejamo, da bo tudi okolje prepoznalo pozitivno zastavljeno zgodbo. To bo mogoče doseči tudi z dodatno promocijo, ki jo dejansko tudi pričakujemo. Učinki tovrstnega sodelovanja so, sem jih opazila tudi sama, a v tem primeru ne gre le za strogo martketinški prijem, pomemben je vidik družbene odgovornosti, saj so otroci, ki trenirajo v klubu, tudi uporabniki naših storitev," je še dodala Vera Zevnik, direktorica podjetja Domplan d.d.


Ob tem dodajamo, da je NK Triglav Kranj obnovil pokroviteljske pogodbe tudi s podjetji Zavarovalnica Triglav, Dom Trade, Venera Shop, Avtohiša Vrtač in ostalimi.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV