Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Informacije pred tekmo z NK Olimpija

02.08.2017

Tekma drugega kola Prve lige Telekom Slovenije med NK Triglav in NK Maribor je na osrednji gorenjski nogometni objekt privabila 1.700 gledalcev, kar je najbolj množičen obisk v sklopu prvenstvenih tekem v zgodovini kluba. V soboto se obeta, da bo ta znamka še popravljena, zato ponujamo nekaj informacij glede vstopnic in ostalega dogajanja.


Tekma med Triglavom in Olimpijo bo v soboto ob 16:50 na stadionu Stanka Mlakarja v ŠC Kranj. Vstopnice se lahko v predprodaji kupijo v pisarni kluba v sredo, četrtek in petek med 10:00 in 13:00 ter v petek od 17:00 do 19:00 v klubski trgovini pred stadionom. Vstopnice bo možno kupiti tudi v klubski prodajalni v centru Kranja v petek med 19:00 in 21:00 ter v soboto med 9:00 in 12:00. Na dan tekme se prodaja vstopnic začne dve uri pred tekmo na stadionu.


Pričakuje se veliko število gostujočih navijačev, ki bodo imeli na voljo celotno tribuno Hribček na vzhodni strani stadiona. Tam bodo nastanjeni organizirani navijači, navijaška skupina Green Dragons in ostali, ki bodo želeli tekmo spremljati z gostujočimi privrženci, seveda pa bo poskrbljeno za sektorje in ustrezno varnost. Vstopnice za gostujočo tribuno bo mogoče kupiti na vseh prodajnih mestih, kjer je možno kupiti ostale vstopnice.


Predlagamo, da se v soboto obiskovalci na stadion odpravijo z javnim prevozom, peš ali na načine, ki ne vključujejo osebnega avtomobila. Ob koncu tedna bo v plavalnem kompleksu v Kranju namreč potekalo tudi državno prvenstvo v plavanju, zato se obeta velika gneča na parkiriščih. Obiskovalci naj poskrbijo za pravočasen prihod na stadion.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV