Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

NK Triglav se vrača v prvo slovensko ligo!

14.05.2017

Članska ekipa NK Triglav Kranj si je dve koli pred koncem aktualne sezone v drugi slovenski nogometni ligi tudi matematično zagotovila uvrstitev v prvo slovensko nogometno ligo. Po sobotnem remiju NK Dob in NK Ankaran je dan pozneje Triglav potreboval zmago proti NK Brežice, kar mu je na domačem stadionu tudi uspelo.


Bordo-beli so v odličnem vzdušju Športnega centra Kranj s 4:0 ugnali goste iz Brežic, to pa je bila po zmagah s 4:0 in 4:1 še tretja medsebojna tekma teh dveh ekip v tej sezoni, ko so Kranjčani tekmecu nasuli štiri zadetke. Za veličastno zmago so zadeli Enis Đurkovič, Kristjan Arh-Česen, Matej Poplatnik in Matic Ahačič.


Ekipa, ki jo s klopi vodi trener in športni direktor Siniša Brkič, je tako po 16 letih znova zasedla sam vrh drugoligaškega prvenstva, med elito slovenskega klubskega nogometa pa se vrača po sezoni 2013/2014.


Do konca sezone bodo bordo-beli odigrali še dve tekmi. Naslednji konec tedna se odpravljajo na Obalu k NK Ankaran, v zadnjem kolu pa bodo naslov prvaka v 2. SNL slavili na domačem stadionu proti NK Dob.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV