Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Nova priložnost za prvenstveno zmago!

16.04.2015

V sklopu 21. kola druge slovenske nogometne lige bo Triglav v nedeljo na domačem stadionu gostil ekipo NK Tolmin. To bo tretja medsebojna tekma omenjenih tekmecev v tej sezoni, na prvi je Tolmin na domačem stadionu slavil s 3:0, V Kranju pa so bili Orli boljši s 4:1.

 

Zmaga bordo-belih je prišla v 12. kolu, ko so domači nogometaši že ob polčasu vodili z 2:0, na koncu pa so varovanci Siniše Brkiča vpisali rutinirano zmago s 4:1. Nejc Križaj je bil junak zmage, saj je dosegel dva zadetka, po enega sta prispevala Matej Poplatnik in Darko Djukič. Za goste je bil uspešen Dalibor Sokanovič.

 

"Vselej razmišljamo le o vsaki naslednji tekmi, tudi zdaj je tako. Ne bomo preveč razmišljali o Veržeju, zdaj nas čaka Tolmin, kjer bomo znova mi v vlogi favorita. Vselej, ko Triglav igra doma, more biti tako. Delali bomo na tem, da si povrnemo delček izgubljene samozavesti. Zagotovo imamo dovolj kakovosti, da do konca sezone zmagamo na vseh srečanjih in pridemo veliko višje na tabeli, kot smo v tem trenutku," je pred tekmo dejal mladi Ožbej Kuhar, ki je v udarni postavi začel zadnji prvenstveni tekmi.

 

Zaradi izpolnjene kvote rumenih kartonov trener Siniša Brkič ne bo smel računati na usluge vezista Aleksa Pihlerja, ostali pa tovrstnih preglavic nimajo. Triglavani bodo poskušali na vsak način prekiniti črn niz štirih zaporednih prvenstvenih tekem, kjer so vpisali poraze proti Veržeju, Aluminiju in dvakrat proti Šenčurju.

 

Dvoboj med Triglavom in Tolminom bo v nedeljo ob 16:30 v Športnem centru Kranj. Glavnis odnik bo Bojan Tkalčič, njegova pomočnika pa Manuel Vidali in Tadej Friš. Vloga četrtega sodnika bo pripadla Borutu Knafelcu.

 

Sicer pa je v sredo Triglav igral polfinalno tekmo Pokala MNZ Gorenjska, s kar 9:0 pa je doma odpravil moštvo NK Naklo. Tako se bodo Orli šestega maja 2015 v finalu tega tekmovanja pomerili z mestnim tekmecem, NK Zarica.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV