Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Orli v pomembni tekmi gostijo Veržej

06.04.2016

Ob koncu tedna nas čakajo nove tekme v sklopu druge slovenske nogometne lige, na sporedu bo že 21. kolo. To pomeni, da nas do konca sezone čaka le še sedem prvenstvenih obračunov, zato je prav vsak še kako pomemben.

 

V boju za uresničitev svojih ciljev to velja tudi za moštvo kranjskega Triglava. Bordo-beli so izjemno odločno zakorakali v nogometno pomlad, na štirih tekmah v drugem delu sezone so vknjižili tri zmage in en sam poraz. Le ta je prišel v minulem kolu v Ankaranu, kar pa naj ne bi porušilo zmagovalne miselnosti.

 

V nadaljevanju sezone so Orli premagali Šenčur, Veržej in Zarico, prav Veržej pa bo v nedeljo znova tekmec Triglava. V 18. kolu so Gorenjci gostovali v Prlekiji in slavili z 2:1, odločilni gol je padel v zadnji minuti rednega dela tekme, ko je zadetek z glavo dosegel Jernej Gvardjančič.

 

Prva medsebojna tekma je bila na sporedu v Kranju, v sklopu devetega kola so se varovanci Siniše Brkiča s tekmecem razšli z neodločenim rezultatom 1:1. Za Triglav je takrat enega od svojih petih zadetkov dosegel Vlado Šmit, za goste je bil uspešen Arpad Vaš.

 

Tekmeca gosta v srečanje vstopila kot soseda na lestvici, Tabela druge slovenske lige je v tej sezoni sila izenačena, Orli so se po porazu na Obali vrnili na peto mesto in imajo 31 točk, medtem ko je Veržej mesto nižje in jih ima 28.

 

Srečanje v Športnem centru Kranj se v nedeljo prične ob 16:30, glavni delivec pravice pa bo Roman Glažar. Asistirala mu bosta Aleš Skok in Janez Bezjak, delegat tekme pa bo g. Vladimir Vavpetič.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV