Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Dejan Dončič postal trener NK Triglav Kranj!

08.06.2018
Po uspešno zaključeni prvoligaški sezoni se dosedanji glavni trener članske ekipe Siniša Brkič znova popolnoma posveča delu športnega direktorja kluba, kar pomeni, da je vodstvo poskrbelo za novega vodjo stroke v članskem moštvu. To je postal Dejan Dončič. "Vesel sem priložnosti, gre..
Preberi več

Odziv na disciplinsko kazen NZS

26.04.2018
NK Triglav Kranj je prejel kazen NZS v povezavi z dogodki po tekmi NK Triglav Kranj - NK Rudar Velenje, ki je bila v Kranju 15. aprila 2018. Skupno je klub kaznovan v višini 2.500 evrov in eno domačo tekmo igranja pred praznimi tribunami. Menimo, da je kazen krivična oziroma popolnoma..
Preberi več

Ogorčenje nad aktualnimi dogodki v PLTS

23.04.2018
"Triglav je velik, pomemben klub v Sloveniji. Tu vzgajate več kot 300 bodočih nogometašev, o kakovosti akademije pa pričajo tudi številni nogometaši, ki nastopajo v tujini, pa tudi članska ekipa je zdaj tam, kamor spada," so bile besede g. Radenka Mijatoviča dan po izvolitvi na mesto..
Preberi več

Rok Elsner je novi igralec NK Triglav Kranj!

24.02.2018
Članska ekipa NK Triglav Kranj bo v nogometno pomald vstopila s še enim novim članom. Moštvu se je pridružil Rok Elsner, 32-letni Ljubljančan, ki igra na položajih v zvezni vrsti, z bordo-belimi pa je podpisal 1,5-letno pogodbo. "V veliko veselje mi je, da sem se pridružil klubu. Vizija in..
Preberi več

Zimske priprave: Analiza tekem in prestopni rok

18.02.2018
Vstopili smo v zadnji teden zimskih priprav pred nadaljevanjem Prve lige Telekom Slovenije. Za člansko ekipo NK Triglav Kranj je šest napornih tednov, kjer so stroka in nogometaši naredili vse, da bi v kar najbolj optimalni formi pričakali drugi del prvoligaškega prvenstva. V tem obdobju so..
Preberi več

Uspešno izpeljana 2. dobrodelna akcija!

14.12.2017
V sredinem večeru smo v Športnem centru Kranj nadvse uspešno izpeljali že drugo dobrodelno akcijo, ki smo jo zavili v revialno nogometno tekmo NK Triglav & prijatelji - All-Stars Gorenjska ter v dobrodelno dražbo športne opreme domačih in tujih nogometašev ter klubov. Dan za tem je že..
Preberi več

Novoletni sprejem in humanitarni dogodek

08.12.2017
Lanskega decembra je NK Triglav Kranj v luči odprtja igrišča z umetno travo organiziral prijateljski obračun med NK Triglav Kranj in Zlato generacijo slovenske reprezentance, za katero so nastopili številni nekdanji nogometaši. Ob tem je klub izpeljal tudi humanitarno akcijo, kjer je zbral..
Preberi več

Sporočilo za javnost: Dogajanje ob tekmi z NK..

27.11.2017
V prvi vrsti bomo poudarili, da predmet sporočila niti v eni točki ni in ne sme biti končni rezultat dvoboja, zmaga NK Domžale in tri točke, ki so jih gostje odnesli iz Kranja. Za to smo jim že čestitali in jim še enkrat. Je pa prav, da se razjasni ostale zadeve, ki so dvigovale prah med..
Preberi več

Komaj čakamo sobotno tekmo z NK Krško!

12.10.2017
Ob koncu tedna se nadaljuje Prva liga Telekom Slovenije, v 12. kolu se bosta pomerila tudi NK Triglav Kranj in NK Krško. Dvoboj bo v soboto ob 13:00 v Športnem centru Kranj, to pa bo prvi obračun za obe ekipo po malce daljši reprezentančni pavzi. Tekmeca sta se v tejs ezoni enkrat že..
Preberi več

Darko Zec okrepil NK Triglav Kranj!

11.10.2017
Reprezentančni premor gre počasi h koncu, članska ekipa NK Triglav Kranj pa se vneto pripravlja na nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije. V prihodnje bodo Orli igrali z novo močjo, med bordo-bele se je namreč preselil Darko Zec. 28-letni Ljubljančan je po osnovni nogometni izobrazbi..
Preberi več
Prijavi se na RSS
123... 6
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV