Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Žlogarja je na mestu trenerja zamenjal Brkič

25.09.2017
Članska ekipa NK Triglav Kranj je po 10 kolih Prve lige Telekom Slovenije na 10. mestu, ima štiri točke in še vedno čaka na prvo zmago. Sobotni poraz proti NK Ankaran z 1:3 je bil peti zaporedni in šesti v sezoni, zato je prišlo do spremembe na trenerskem mestu. Dosedanjega trenerja Tončija..
Preberi več

V soboto dvoboj Triglava in Ankarana

21.09.2017
Zaključila se je prva četrtina aktualne sezone Prve lige Telekom Slovenije, s tem so vse ekipe, ki v aktualni sezoni igrajo v tem tekmovanju, že igrale med seboj. S koncem tedna pridejo na vrsto tekme 10. kola, kjer se bodo udarila moštva, ki so se za točke borila na samem uvodu v..
Preberi več

V soboto v Kranju gostujejo Knapi

14.09.2017
Za nogometaši članske ekipe NK Triglav so tri zaporedna gostovanja, dva v Prvi ligi Telekom Slovenije in eno v Pokalu Slovenije, zdaj pa se Orli znova vračajo v svoje domovanje. V omenjenem obdobju gostujočih tekem so dvakrat izgubili in slavili v Kopru, naslednji tekmi prvoligaškega tekmovanja..
Preberi več

V soboto prihaja ND Gorica

17.08.2017
Po gostovanju v Celju, bo NK Triglav Kranj ob koncu tedna znova igral pred domačim občinstvom. V soboto bo v sklopu šestega kola Prve lige Telekom Slovenije v Kranju gostovalo ND Gorica, podprvak iz minule sezone. V dvoboj v Kranju bosta ekipi prišli na krilih nepremaganosti. Orli so v minulem..
Preberi več

V Kranju gostuje NK Olimpija Ljubljana

03.08.2017
V soboto bo v Šporetnem centru Kranj tekma četrtega kola Prve lige Telekom Slovenije, domači NK Triglav Kranj bo gostil NK Olimpija Ljubljana. Za Orle iz gorenjske prestolnice bo to druga domača tekma v novi tekmovalni sezoni. Prejšnja, proti NK Maribor, je postregla z rekordnim obiskom, ko..
Preberi več

Informacije pred tekmo z NK Olimpija

02.08.2017
Tekma drugega kola Prve lige Telekom Slovenije med NK Triglav in NK Maribor je na osrednji gorenjski nogometni objekt privabila 1.700 gledalcev, kar je najbolj množičen obisk v sklopu prvenstvenih tekem v zgodovini kluba. V soboto se obeta, da bo ta znamka še popravljena, zato ponujamo nekaj..
Preberi več

V Kranju gostuje NK Maribor

19.07.2017
Nova sezona Prve lige Telekom Slovenije se je začela ob koncu minulega tedna, drugo kolo pa bo prineslo prvo domačo tekmo NK Triglav Kranj. V Športnem centru Kranj bo v soboto ob 16:50 gostoval državni prvak NK Maribor. V prvem kolu so bordo-beli gostovali v Dravogradu, kjer je srečanje gostil..
Preberi več

Domplan je novi generalni pokrovitelj kluba

07.07.2017
NK Triglav Kranj in podjetje Domplan d.d. že vrsto let vzorno sodelujeta, to partnerstvo pa bo z novo sezono dobilo novo nadgradnjo. Dosedanji glavni pokrovitelj je namreč z novo pogodbo postal generalni pokrovitelj NK Triglav Kranj. Poglobljeno sodelovanje sta s podpisom zapečatila direktorica..
Preberi več

V ponedeljek začetek priprav na sezono 2017/2018

08.06.2017
V ponedeljek, 12. junija 2017, bo članska ekipa NK Triglav Kranj začela s pripravami na sezoni 2017/2018. Zgodnejši začetek poletnih priprav gre na račun sezone, ki bo prvič po 2013/2014, obarvana v prvoligaške barve. V novo obdobje bodo prvaki 2. SNL krenili z novim trenerjem, saj je žezlo..
Preberi več

Anton Žlogar je novi trener NK Triglav Kranj

05.06.2017
Člansko ekipo NK Triglav Kranj bo v sezoni 2017/2018 vodil Anton Žlogar. Dosedanji strateg Siniša Brkič se bo tako lahko popolnoma posvetil nalogam športnega direktorja, ki terjajo pozornost celotnega človeka. Po tehtnem premisleku je izbor trenerja, ki bo lahko nadaljeval začetko zgodbo..
Preberi več
Prijavi se na RSS
1234... 6
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV