Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Domače slavje prvaka proti Dobu

23.05.2017
S tekmami 27. kola druge slovenske nogometne lige bo ob koncu tedna padel zastor na sezono v tem tekmovanju. NK Triglav Kranj si je že pred dvema tednoma zagotovil prvo mesto, naslov prvaka in uvrstitev v prvo ligo, na zadnji tekmi pa bo gostil NK Dob. Tekma bo potekala v svečanem vzdušju, saj..
Preberi več

NK Triglav se vrača v prvo slovensko ligo!

14.05.2017
Članska ekipa NK Triglav Kranj si je dve koli pred koncem aktualne sezone v drugi slovenski nogometni ligi tudi matematično zagotovila uvrstitev v prvo slovensko nogometno ligo. Po sobotnem remiju NK Dob in NK Ankaran je dan pozneje Triglav potreboval zmago proti NK Brežice, kar mu je na domačem..
Preberi več

Prihaja kranjski derbi med Triglavom in Zarico

14.04.2017
Ob koncu tedna se bodo ekipe v drugi slovenski nogometni ligi podale v boj za nove prvenstvene točke. V sklopu 21. kola se znova obetajo zanimivi obračuni po Sloveniji, v Kranju pa bomo videli mestni derbi med NK Triglav in NK Kranj Zarico. Mestni derbi bo na sporedu v soboto ob 16:30 v Športnem..
Preberi več

Siniša Brkič postal športni direktor NK Triglav..

13.03.2017
NK Triglav Kranj predstavlja novega športnega direktorja. To funkcijo bo odslej tudi uradno opravljal Siniša Brkič, sicer tudi trener članske ekipe najuspešnejšega gorenjskega kolektiva. Siniša Brkič je doslej opravljal naloge vodje trenerjev, v pomlad pa bo zakorakal v novi funkciji pri..
Preberi več

Zimske priprave v besedi in številki

07.03.2017Zimske priprave članske ekipe se zaključujejo
Zakorakali smo v zadnji teden zimskih priprav članske ekipe NK Triglav. Bordo-beli bodo v soboto igrali prvo tekmo v letu 2017, na Dobu pri Domžalah bodo igrali prestavljeno tekmo 16. kola 2.SNL, ki bi morala biti ob koncu jesenskega dela sezone, a zaradi obilnih padavin to ni bilo..
Preberi več

Uspešno izpeljano odprtje igrišča v ŠC Kranj

17.12.2016
Težko pričakovano uradno odprtje prenovljenega pomožnega igrišča s povsem novo, najsodobnejšo umetno podlago, je v Športni center Kranj privabil množico obiskovalcev, visokih gostov, mladih nogometašev in velikanov slovenskega nogometa. Dogodek je v celoti uspel, za kar se gre zahvaliti..
Preberi več

Brežice so zadnji jesenski gost

11.11.2016
V nedeljo bo padel zastor nad domače tekme Triglava v jesenskem delu sezone druge slovenske nogometne lige. Orli bodo pred svojimi navijači gostili ekipo NK Brežice, to pa bo srečanje v sklopu 15., predzadnjega kola prvega dela 2. SNL.   Vodilni Triglav ima na vrhu tabele druge lige 34 točk..
Preberi več

Šesti gost sezone bo Veržej

20.10.2016
Ob koncu tedna se nadaljuje tekmovanje v drugi slovenski nogometni ligi. 10 ekip se bo podalo v boje 12. kola, ena od tekem bo potekala tudi v Kranju, kamor k NK Triglav Kranj v goste pride NK Veržej. To bo šesta domača tekma sezone za ekipo, ki jo vodi Siniša Brkič.   V letošnji sezoni sta..
Preberi več

Še zadnje dejanje prve tretjine 2. SNL

29.09.2016
Ta konec tedna bodo v drugi slovenski nogometni ligi na sporedu tekme devetega kola, zadnjega v prvi tretjini aktualne sezone. Obeta se kopica zanimivih obračunov, kar je v tej sezoni že stalnica, NK Triglav Kranj pa bo v nedeljo popoldan gostil NK Brda.   V dvoboj v gorenjski prestolnici bodo..
Preberi več

V nedeljo v Kranj prihaja NK Dob

15.09.2016
V sedmem kolu druge slovenske nogometne lige bo NK Triglav Kranj pred domačimi navijači gostil ekipo iz bližnjega Doba pri Domžalah, NK Dob. Govorimo o derbiju aktualnega kola, saj se bosta pomerili vodilna in tretjeuvrščena ekipa na prvenstveni razpredelnici. Srečanje bo v nedeljo ob 16:00 v..
Preberi več
Prijavi se na RSS
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV