Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Derbi s Krko in revija mladih nogometašev..

24.08.2016
Ob koncu tedna bodo ekipe, ki nastopajo v drugi slovenski nogometni ligi, igrale srečanja četrtega kola. Derbi tekma bo brez dvoma v Športnem centru Kranj, kjer se bo domači Triglav pomeril z novomeško Krko. Gre za dvoboj ekip z vrha razpredelnice, Triglav je na prvem mestu, Krka pa na..
Preberi več

Začetek sezone in derbi mesta Kranj

04.08.2016
Aktualno dogajanje   Članska ekipa NK Triglav bo ob koncu tedna začela s svojo tretjo zaporedno sezono v drugi najmočnejši nogometni ligi v državi. Tudi v novi sezoni bo šef strokovnega štaba Siniša Brkič, ki se s svojimi izbranci približuje koncu aktualnih poletnih priprav.   Med..
Preberi več

Uradni začetek tekmovalne sezone 16/17

27.06.2016
V zgodnjem ponedeljkovem večeru je trener Siniša Brkič znova zbral nogometaše članske ekipe NK Triglav Kranj, prvič v sklopu poletnih priprav na novo tekmovalno sezono. V Športnem centru Kranj se je zvrstilo 26 nogometašev, velika večina tistih, ki so bili jedro in okostje članske ekipe..
Preberi več

Sezono bo sklenil Dan nogometa 2016

10.06.2016
Nogometna sezona 2015/2016 se je, vsaj v tekmovalnem smislu, bolj kot ne zaključila, uradni zaključek pa bo NK Triglav Kranj opravil v nedeljo, 12. junija 2016. V ŠC Kranj bo na sporedu tradicionalna prireditev Dan nogometa, kjer se že praviloma zberejo vsi nogometaši, starši, navijači in..
Preberi več

Nova tekma, nov pomemben derbi!

21.04.2016
Ekipi sta stari znanki že iz minule sezone, v letošnji pa sta se pomerili na dveh prvenstvenih tekmah. V tretjem kolu sta se v Kidričevem razšli z 2:2, za Orle sta zadela Siniša Borenovič in Vlado Šmit, v 12. pa je v Kranju z golom Aleša Poplatnika minimalno zmago slavil Triglav.   Da bo..
Preberi več

Odgovor na očitke iz tabora NK Dob

19.04.2016
NK Triglav Kranj ne želi in nima namena odgovarjati na različne obtožbe in zapise. Pa vendar obstaja meja dobrega okusa, ki je v dobro nogometa ne želimo spregledati.   Do zmage Triglava v pomembni tekmi proti Dobu je prišlo v nedeljo popoldne, očitno pa gostitelji še vse do torkovega..
Preberi več

Orli v pomembni tekmi gostijo Veržej

06.04.2016
Ob koncu tedna nas čakajo nove tekme v sklopu druge slovenske nogometne lige, na sporedu bo že 21. kolo. To pomeni, da nas do konca sezone čaka le še sedem prvenstvenih obračunov, zato je prav vsak še kako pomemben.   V boju za uresničitev svojih ciljev to velja tudi za moštvo kranjskega..
Preberi več

Začetek spomladanskega dela 2. SNL

10.03.2016
Zaključujejo se 9-tedenske zimske priprave na drugi del sezone v drugi slovenski nogometni ligi. Deset klubov v tem tekmovanju bo u uradnimi nastopi začelo ob koncu tedna, kranjski Triglav pa bo na svojem stadionu gostil NK Šenčur.   Strateg Orlov Siniša Brkič je s svojimi varovanci večji..
Preberi več

V nedeljo Triglav gosti Dravo

12.11.2015
V sklopu 15. kola druge slovenske nogometne lige bo Triglav doma gostil moštvo ptujske Drave. Tekma bo na sporedu v nedeljo ob 14:00 v Športnem centru Kranj, gre pa brez dvoma za eno najbolj, če ne celo najbolj zanimivo tekmo prihajajočega konca tedna.   Ekipi na tabeli..
Preberi več

V nedeljo Orli gostijo Primorce

04.11.2015
V 14. kolu druge slovenske nogometne lige bodo nogometaši Triglava doma gostili moštvo Ankarana. To bo ob enem tudi edina nedeljska tekma, saj se bodo vsa preostala štiri srečanja odigrala že v soboto.   V srečanje se bosta tekmeca podala z enakim točkovnim..
Preberi več
Prijavi se na RSS
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV