Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Proti Tolminu po pomembno zmago

26.08.2015

V sklopu četrtega kola druge slovenske nogometne lige, bo Triglav v soboto v Športnem centru Kranj gostil moštvo Tolmina. Gre za dvoboj dveh ekip, ki v tej sezoni še nista slavili, kljub temu pa imajo Orli zahvaljujoč dvema remijema na računu dve točki, tokratni gostje pa so bili na vseh treh tekmah poraženi.

 

Triglav je v minulem kolu gostoval v Kidričevem pri Aluminiju, ki ima tudi letos visoke načrte. Orli so na koncu v gorenjsko prestolnico odnesli točko, končni izid je bil 2:2. To je bil po uvodnem kolu, ko je Triglav remiziral z Zarico, še drugi remi v tej sezoni.

 

Tolmin je v prvih treh kolih izgubil proti Aluminiju, Dravi in Ankaranu in so še edina rkipa v ligi, ki doslej ni dobila točke. V minuli sezoni sta se ekipi pomerili na treh tekmah, na dveh v Kranju je zmagal Triglav, v Tolminu pa je bila boljša tamkajšnja ekipa. Orli so doma slavili z izidoma 4:1 in 2:0, v Tolminu pa so izgubili z 0:3.

 

"Brez dvoma nas čaka sila težka tekma, kljub temu, da Tolmin še nima točk v tej sezoni. Prav zaradi tega bodo motivirani, da v Kranju pridejo nemara celo do prve zmage, a mi bomo storili vse, da do tega ne bo prišlo. Igramo dobro, ogromno priložnosti si ustvarjamo in menim, da bo zdaj pravi čas, da jih začnemo tudi izkoriščati. Tekmeca spoštujemo, a prepričan sem v naš uspeh," meni Siniša Borenovič, branilec Triglava, ki je v treh kolih dosegel že dva gola.

 

Tekma med Triglavom in Tolminom bo v soboto ob 17:00 v ŠC Kranj. Glavni sodnik dvoboja bo Bojan Tkalčič, pomočnika Mitja Podobnik in Dejan Švarc, delegat pa Gojko Setnikar.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV