Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Rok Elsner je novi igralec NK Triglav Kranj!

24.02.2018

Članska ekipa NK Triglav Kranj bo v nogometno pomald vstopila s še enim novim članom. Moštvu se je pridružil Rok Elsner, 32-letni Ljubljančan, ki igra na položajih v zvezni vrsti, z bordo-belimi pa je podpisal 1,5-letno pogodbo.


"V veliko veselje mi je, da sem se pridružil klubu. Vizija in cilji Triglava so zame velik izziv in komaj že čakam, da zaigram z novimi soigralci. Veliko mi je pomenilo, da me je trener želel videti v svoji ekipi, tudi nasploh pa je bil g. Siniša Brkič velik faktor, da sem se odločil za ta korak. Moštvo do neke mere poznam, ne pričakujem pa veliko težav z adaptacijo in uigravanjem z ekipo," je sprva dejal Rok Elsner.


Novinec v moštvu je v soboto še stiskal pesti za Orle proti Ankaranu, ekipi pa se bo na treningih pridružil v ponedeljek. "V karieri sem zamenjal veliko držav in posledično tudi klubov. To prinese veliko dobrega in slabega, vsekakor pa imam raznolike nogometne izkušnje. Še vedno se počutim mladega in dobro pripravljenega, je pa seveda bila prisotna želja, da se vrnem bližje domu. Nekaj sezon nameravam še nastopati, v tem obdobju pa lahko tako ali drugače pomagam tudi mlajšim in mladim igralcem. V Kranju se izvrstno dela z mladimi, ekipa je kakovostna in, ponavljam, ne pričakujem težav z vklopom v sredino."


Kdo je Rok Elsner?


Rok Elsner je vnuk znamenitega slovenskega doktorja nogometa Branka Elsnerja in sin nekdanjega nogometaša ter dobitnika olimpijske medalje z Jugoslavijo OI 1984 Marka Elsnerja. Njegov starejši brat Luka je ptrav tako nekdanji nogometaš, zdaj pa trener. Rok Elsner se je nogometno izobraževal pri francoski Nici, članski nogomet pa je igral še v Nemčiji, Kuvajtu, Grčiji, BiH, na Norveškem, Poljskem in Kitajskem. Med drugim je nastopal za drugo ekipo Nice, Energie Cottbus, Al-Arabi, Slask in Aris, v domovini pa je že igral za Interblock ter Domžale. V letošnji sezoni je igral za sarajevski Željezničar, sicer pa je bil član vseh mladinskih reprezentanc Slovenije.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV