Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Še drugi lokalni derbi v dveh tednih

01.04.2015

Ob koncu tedna se v drugi slovenski nogometni ligi pričenja zadnja, tretja tretjina sezone. Triglav je v zadnji del sezone vstopil s tretjega položaja na tabeli, in igra naključij je želela, da bo prvi tekmec Orlov prav lokalni rival Šenčur.


Tekmeca sta se v rednem delu sezone dvakrat srečali, Šenčur pa je edina ekipa, ki je bordo-belim prav na obeh dvobojih zadala grenka poraza. Tako srečanje v Šenčurju v prvem delu sezone, kot tudi povratna tekma pred dvema tednoma, sta se zaključili z zmago Šenčurja z 2:1.


"Do potankosti smo analizirali tisto tekmo, tako dobre stvari kot slabe, pa čeprav, roko na srce, je bilos lednjih več. Zdaj vemo na kakšen način bodo gostje zaigrali, primarno bodo pazili na obrambo nato pa hitro odigrali protinapade, kar jim je prinselo tudi zmagovita zadetka. Mi se bomo še bolje pripravili kot pred tistim srečanjem in naredili vse, da pridemo do pomembne zmage. Do konc je še devet kol, kar pomeni, da se prav vse še lahko zgodi," je pred sobotnim spektaklom dejal Matej Poplatnik.


Trener Triglava Siniša Brkič ima nemalo težav s sestavo igralskega kadra pred sobotno tekmo. Momir Bojič in Aleš Poplatnik sta v Kidričevem prejela rdeča kartona, kvoto rumenih pa je izpolnil tudi izkušeni Vlado Šmit. Ogromno je tudi težav s poškodbami, saj se z njimi ubadajo Matej Poplatnik, Klemen Šturm, Damir Marijan in še nekateri, ki bodo na vsak način želeli stisniti zobe.


V soboto se tekma v Športnem centru Kranj začne ob 16:00, glavni sodnik bo Miran Bukovec, njegova pomočnika Simon Smej in Borut Anželj, delegat pa g. Jakob Narobe.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV