Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Še zadnje dejanje prve tretjine 2. SNL

29.09.2016

Ta konec tedna bodo v drugi slovenski nogometni ligi na sporedu tekme devetega kola, zadnjega v prvi tretjini aktualne sezone. Obeta se kopica zanimivih obračunov, kar je v tej sezoni že stalnica, NK Triglav Kranj pa bo v nedeljo popoldan gostil NK Brda.

 

V dvoboj v gorenjski prestolnici bodo Triglavani vstopili z vodilnega položaja. Po osmih tekmah imajo namreč prav toliko zmag, 24 prvenstvenih točk, največ doseženih zadetkov in najmanj prejetih. V minulem kolu so bordo-beli rutinirano ugnali NK Drava na Ptuju, dva zadetka je dosegel Gašper Udovič, po enega pa Enis Đurkovič, Matic Ahačič in Matej Poplatnik.

 

Brda so novinke med drugoligaši, to so si priigrali z dobrimi rezultati v minuli sezoni tretje slovenske lige. Na uvodu jim ni šlo najbolj,e a vse se je spremenilo po menjavi trenerja, ko je dirigentsko palico prevzel nekdanji slovenski reprezentant Tonči Žlogar. Na zadnjih treh obračunih so neporaženi, dosegli so remi in zmagi. V tekmo bodo vstopili s šestega mesta, na računu imajo devet točk.

 

"Brda pridejo v goste v Kranj, gre za moštvo, ki se je iz tretje lige prebilo v drugo. Po prihodu trenerja Tončija Žlogarja so kot prerojeni, za seboj imajo dobre tri tekme, med drugim so v gosteh ugnali Krko. Mi se z različnimi rekordi ne obremenjujemo, super je, da imamo osem zaporednih zmag. Vse bomo naredili, da se tudi nedeljska tekma zaključi z našim zmagoslavjem, na ta način pa bi na krasen način sklenili prvo tretjino sezone," meni branilec Triglava Momir Bojič. Triglav je v tem trenutku izenačil doslej najboljši start v sezono katerekoli ekipe v prvi ali drugi slovenski nogometni ligi. Osem začetnih zmag je doslej uspelo nanizati NK Domžale v prvoligaški sezoni 2013/2014, Orli pa bi to znamko popravili z morebitno nedeljsko zmago.

 

Tekma bo v Športnem centru Kranj, začetek le-te pa bo v nedeljo ob 15:30. Glavni sodnik obračuna bo Tadej Mežnar, pomočnika Bojan Ul in Žiga Šumer, delegat srečanja pa g. Emil Šturm. Vljudno vabljeni na stadion, kjer na zadnjih tekmah vlada odlično vzdušje, sicer pa bo ogled srečanja možen tudi v prenosu na spletni strani Nogometne zveze Slovenije.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV