Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Triglav doma po peto zaporedno zmago

30.09.2015

Ob koncu tedna se nadaljujejo boji v drugi slovenski nogometni ligi. Triglav bo v nedeljo doma gostil tekmo devetega kola, v Kranju pa bo gostoval NK Veržej. Dvoboj na stadionu Stanka Mlakarja se bo pričel ob 15:30.

 

Kranjčani so doslej zbrali 12 prvenstvenih točk in se nahajajo na petem mestu. Po slabem startu se je četa Siniše Brkiča dodobra ogrela in uigrala, saj je na zadnjih treh zaporednih tekmah v sklopu druge ligeprišla do zmag. Poleg tega, so sredi zmagovite serije v Gorenjskem pokalu premagali še Visoko.

 

Na drugi strani je Veržej, ki prav tako ni dobro startal v sezono. Po osmih tekmah ima enak izkupiček zmag, remijev in porazov kot Gorenjci. Doslej so dosegli 16 golov in jih prejeli 13, Triglav je dosegel 15 in prejel 10 zadetkov. Le Radomlje so v novi sezoni doslej prejele manj zadetkov od Orlov.

 

"Brez dvoma je naš cilj na vsaki tekmi doseči zmago, tako bo tudi v nedeljo. Veržej zagotovo ni slaba ekipa, vseeno pa je bolj ali manj vse odvisno od nas samih. Smo v sila pozitivni seriji, ki si jo želimo nadaljevati," je pred dvobojem z Veržejem dejal vezist Triglava Rok Stokuča.

 

V zadnjem kolu so bordo-beli gostovali v Šenčurju in v lokalnem derbiju slavili s 3:1. Veržej je doma gostil Ankaran in prav tako slavil, tokrat s 3:0.

 

V nedeljo se tekma v Športnem centru Kranj prične ob 15:30. Glavni sodnik tekme bo Boris Tošeski, njegova pomočnika bosta Goran Mikača in Dejan Švarc, delegat dvoboja pa bo g. Jakob Narobe.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV