Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Triglav po tretjo zmago proti Dobu

29.04.2015

Tik pred vrati je 23. kolo druge slovenske nogometne lige. Nogometaši Triglava bodo znova nastopili pred domačimi navijači, v nedeljo ob 17:00 v Športni center Kranj pride ekipa NK Roltek Dob.

 

Ekipi sta se v tej sezoni dvakrat že pomerili. V šestem kolu so Kranjčani gostovali na Dobu pri Domžalah in na koncu slavili z 2:1. Za Triglavane sta zadetka dosegla Momir Bojič in Vlado Šmit. Za takratne domačine je edini zadetek dosegel Jan Češnjevar.

 

Zadnja medsebojna tekma pa je bila na sporedu v 15. kolu, ko je bil najuspešnejši gorenjski nogometni kolektiv gostitelj srečanja, na koncu pa je tudi slavil z minimalnih 1:0. Edini zadetek na tekmi je dosegel Dejan Gerič v 12. minuti.

 

"Prihajajo tekme proti neposrednim tekmecem, kjer točke štejejo dvojno. Če na teh dvobojih zmagamo, bomo blizu… Pri igralcih je vsekakor še vedno prisotna želja po najvišjih mestih, a zdaj nismo več odvisni sami od sebe. Brez dvoma se bomo potrudili, da preostalih pet tekem zmagamo, nato pa bomo videli, kaj bo to pomenilo za razvrstitev," meni bočni branilec Triglava Klemen Šturm.

 

V zadnjem času je imel trener Orlov Siniša Brkič ogromno težav s poškodbami, za nameček pa zaradi kazni rumenih kartonov proti Dobu ne bo smel nastopiti izkušeni Vlado Šmit. Drugo od treh tekem kazni zaradi neposrednega rdečega kartona bo v nedeljo prestal Dejan Gerič.

 

V nedeljo se srečanje v ŠC Kranj prične ob 17:00, glavni sodnik bo Štefan Fekonja, njegova pomočnika Robert Vukan in Štefan Kepe, delegat pa gospod Vladimir Vavpetič.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV