Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Uradni začetek tekmovalne sezone 16/17

27.06.2016

V zgodnjem ponedeljkovem večeru je trener Siniša Brkič znova zbral nogometaše članske ekipe NK Triglav Kranj, prvič v sklopu poletnih priprav na novo tekmovalno sezono. V Športnem centru Kranj se je zvrstilo 26 nogometašev, velika večina tistih, ki so bili jedro in okostje članske ekipe že v spomladanskem delu minule sezone, pa tisti, ki so bili na posojah in nekateri, ki bodo stroko še želeli prepričati v svoje sposobnosti.

 

Glavni trener Siniša Brkič je po krajšem uvodnem nagovoru vodil tudi prvi trening. Zbranim je dal jasno vedeti, da jih čakajo zahtevne priprave, ki bodo vsebovale več treningov, le-ti pa bodo tudi daljši. Od samega začetka je bilo prisotno delo z žogo, kar bo primer tudi v prihodnje.

 

"Premor je bil kratek, nekateri so ga izkoristili za počitek, spet drugi so trenirali v lastni režiji. V tokratnem pripravljalnem obdobju bomo trenirali še več in še bolje, saj lahko le tako pridemo do začrtanega cilja, to pa je uvrstitev v Prvo ligo," so bile prve besede Siniše Brkiča.

 

Poletne priprave bodo dolge slabih šest tednov, prva uradna tekma Orle čaka sedmega avgusta, ko se bodo v sklopu prvega kola druge slovenske nogometne lige v gosteh udarili z mestnim tekmecem Zarico. V načrtu bordo-belih so tudi štiridnevne priprave v Kranjski Gori, ki naj bi se odvile v drugi polovici julija.

 

Znana sta tudi prva termina prijateljskih tekem. Prva bo že v nedeljo, ko se bo Triglav na domačem stadionu pomeril s hrvaškim prvoligašem NK Istra 1961. Tekma se bo pričela ob 18:00, čez teden dni pa bo na istem stadionu odigran še obračun proti NK Cibalia iz Vinkovceh, še enem od prvoligašev pri južnih sosedih.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV