Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Uspešno izpeljana 2. dobrodelna akcija!

14.12.2017

V sredinem večeru smo v Športnem centru Kranj nadvse uspešno izpeljali že drugo dobrodelno akcijo, ki smo jo zavili v revialno nogometno tekmo NK Triglav & prijatelji - All-Stars Gorenjska ter v dobrodelno dražbo športne opreme domačih in tujih nogometašev ter klubov.


Dan za tem je že jasno, da smo s skupnimi močmi zbrali 980 kosov prehrambenih ter drugih izdelkov z daljšim rokom trajanja, kar znese 487 kilogramov zbranih tovrstnih izdelkov. Dobrodelna dražba športne opreme je prav tako označena za sila uspešno, saj so kupci kupili prav vso opremo, ki je bila na voljo, skupni iztržek pa znaša 2.500 evrov. Najbolj "vroča" sta bila podpisana dresa Davida Zeca (NK Triglav Kranj) in Emmanuela Adebayorja (Istanbul Bašakšehir), kupca sta za vsakega od teh namenila 350 evrov. Glavni razlog za zadovoljstvo je dejstvo, da smo pod črto zbrali še precej več izdelkov ter denarnih sredstev kot pred letom dni. In to bo vodilo za naprej. Izdelki z daljšim rokom trajanja bodo razdeljeni Materinskemu domu Gorenjska in Varni hiši Gorenjska, sredstva zbrana z dražbo pa romajo v solidarnostni sklad kluba, ki bo tako več kot 10 mladih nogometašev iz socialno ogroženih družin odpeljal na zimske priprave v Umag.


"Res je decembra malce hladneje, je pa vseeno to idealen čas, ko se obdarujemo in še pogosteje pomislimo na sočloveka. Marsiko bi rad šel na zimske priprave, vsi bi radi imeli enako opremo kot soigralci, pa to v današnjih časih ni samoumevno. Bistvo je enostavno, v klubu si želimo, da smo vsi ena ter velika družina in da imajo vsi enake pogoje. Gojimo pripadnost klubu od malih nog, ampak tisto pozitivno, saj je pojem pripadnosti klubu na našem področju pogosto narobe razumljeno. Ne glede na to, kaj se nam dogaja na in ob igrišču, mi imamo vedno visoko dvignjene glave," je dejal predsednik NK Triglav Kranj Beno Fekonja.


V senci prej naštetih podatkov velja omeniti tudi revialno nogometno tekmo, ki je bila sila zanimiva in napeta tudi v rezultatskem smislu. All-Stars Gorenjska, ekipa sestavljena iz predstavnikov ostalih gorenjskih nogometnih klubov, je slavila s 3:2, niso pa trenerji in ostali klubski delavci, ki so branili barve moštva NK Triglav & prijatelji, zaostajali na kasnejšem sproščenem druženju ob pijači in jedači.


Iskrena zahvala prav vsem, ki so omogočili izvedbo dogodka, predvsem Mestni občini Kranj in županu Boštjanu Trilarju, in pa obiskovalcem ter staršem, ki so znova dokazali, da lahko, ko stopimo skupaj, gradimo velike stvari. Ob tej priložnosti NK Triglav Kranj vsem želi vesele praznične dni in vse dobro v prihajajočem letu.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV