Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

V nedeljo Orli gostijo Primorce

04.11.2015

V 14. kolu druge slovenske nogometne lige bodo nogometaši Triglava doma gostili moštvo Ankarana. To bo ob enem tudi edina nedeljska tekma, saj se bodo vsa preostala štiri srečanja odigrala že v soboto.

 

V srečanje se bosta tekmeca podala z enakim točkovnim izkupičkom, tako Gorenjci kot Primorci so po 13 tekmah pri 18 prvenstvenih točkah. Četrti Triglav ima štiri zmage, šest remijev in tri poraze, medtem ko ima Ankaran pet zmag, le tri remije in pet porazov.

 

Triglav in Ankaran sta se sicer v tej sezoni enkrat že pomerila. Šlo je za srečanje v sklopu petega kola, ko so bordo-beli odšli na pot na Obalo, tam odigrali dobro srečanje, vseeno pa nazaj domov odšli s popotnico nesrečnega poraza 0:1. Edini gol na tistem srečanju je v 51. minuti dosegel Tim Vodeb.

 

"Ankaran ima sila neugodno ekipo, gostovanja na Obali so vselej težka. A tokrat mi igramo doma, kjer smo brez dvoma favoriti. Seveda bomo od samega začetka napadli zmago in pričakujemo nove tri točke," pravi branilec Triglava Jernej Gvardjančič.

 

V minuli sezoni pa sta se ekipi pomerili na treh obračunih, statistika pa pravi, da sta bili ekipi precej izenačeni. V 4. kolu je Triglav gostoval na Obali in slavil s 3:1, za Orle so bila uspešna Matej Poplatnik, dosegel je dva zadetka, in Vlado Šmit. V 13. kolu sta se ekipi v Kranju razšli brez golov, v 22. pa je Ankaran doma slavil z 2:1. Edini zadetek za Kranjčane je takrat dosegel Matej Poplatnik.

 

Srečanje se v nedeljo prične ob 14:00 , glavni delivec pravice pa bo Davor Drečnik, ki je sodil že prvo medsebojno tekmo v novi sezoni. Njegova pomočnika bosta Dejan Povšnar in Primož Zupančič, delegat pa g. Željko Lackovič.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV