Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

V nedeljo Triglav gosti Dravo

12.11.2015

V sklopu 15. kola druge slovenske nogometne lige bo Triglav doma gostil moštvo ptujske Drave. Tekma bo na sporedu v nedeljo ob 14:00 v Športnem centru Kranj, gre pa brez dvoma za eno najbolj, če ne celo najbolj zanimivo tekmo prihajajočega konca tedna.

 

Ekipi na tabeli ločijo le tri prvenstvene točke, Triglav sicer trenutno zaseda peto mesto in ima 19 osvojenih točk, medtem ko je Drava druga z 22 točkami. Tekmeca sta se v tej sezoni že pomerila na enem srečanju, v sklopu šestega kola so bordo-beli s 3:0 slavili na Ptuju.

 

Takrat so orli na Štajerskem osvojili sploh prvo zmago v sezoni, v katero so vstopili slabše od pričakovanj. Le nekaj dni pred tisto tekmo sta se moštvi udarili tudi v slovenskem pokalu, po enajstmetrovkah pa so bili uspešnejši nogometaši Drave.

 

Triglav je sicer v pozitivnem tempu zbiranja točk, saj so bili na zadnjih devetih prvenstvenih tekmah le enkrat poraženi. Vzpon se je začel prav na Ptuju, od tedaj pa je Dob edini klub, ki je uspel osvojiti skalp Kranjčanov.

 

Drava že štiri zaporedne tekme v 2. SNL ni okusila slasti zmage. Ptujčani so sicer prvenstvo začeli dokaj odločno, v zadnjem času pa so proti Zarici, Ankaranu in Tolminu remizirali, proti Veržeju pa so izgubili z 2:4.

 

Nedeljsko srečanje se prične ob 14:00, glavni sodnik bo Darjan Kovačič, njegova pomočnika Borut Anželj in Gorazd Topolnik, delegat tekme pa bo g. Borut Knafelc.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV