Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

V nedeljo v Kranj prihaja NK Dob

15.09.2016

V sedmem kolu druge slovenske nogometne lige bo NK Triglav Kranj pred domačimi navijači gostil ekipo iz bližnjega Doba pri Domžalah, NK Dob. Govorimo o derbiju aktualnega kola, saj se bosta pomerili vodilna in tretjeuvrščena ekipa na prvenstveni razpredelnici. Srečanje bo v nedeljo ob 16:00 v Športnem centru Kranj.

 

Triglav je edina ekipa, ki se lahko v novi sezoni pohvali s popolnim izkupičkom. Po šestih kolih ima prav toliko zmag, kar je dovolj za 18 prvenstvenih točk in prvo mesto na tabeli. Tudi Dob ima za seboj pozitiven vstop v sezono, na šestih obračunih so prišli do 12 točk, kar jih trenutno uvršča na tretje mesto.

 

V zadnjem kolu sta obe ekipi slavili, bordo-beli so s 4:1 slavili na gostovanju v Brežicah, medtem ko je Dob doma s 7:0 premagal Zavrč. Tudi sicer imata ekipi najboljše razmerje med doseženimi in prejetimi zadetki, Triglav ima gol-razliko +12, Dob pa +14.

 

"Zavedamo se, da bo tekma z Dobom precej specifična. Dobro jih poznamo, dobro vemo, za kakšne posameznike gre in pričakujem podoben boj, kot je bil v Brežicah. Trdim, da smo zelo popravili fiziko in gremo v dvoboj zelo samozavestno. Med seboj smo si dali besedo, da bomo naredili vse, da vratar Džafič ne prejme zadetka oziroma jih bo v nadaljevanju prvenstva prejemal kar najmanj," pred nedeljsko tekmo razmišlja Alen Krcič.

 

To bo sedma medsebojna tekma teh dveh tekmecev, za zdaj pa je razmerje zmag in porazov enakomerno razdeljeno. Vsaka od moštev ima v žepu tri zmage, neodločenega rezultata pa še nismo videli. V gorenjski prestolnici je Triglav slavil enkrat, Dob pa dvakrat.

 

Nedeljska tekma v ŠC Kranj se prične ob 16:00. Glavni sodnik bo Roberto Ponis, njegova pomočnika Daniel Cerovac in Adis Habibovič, delegat srečanja pa bo g. Lado Vavpetič.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV