Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

V soboto dvoboj Triglava in Ankarana

21.09.2017

Zaključila se je prva četrtina aktualne sezone Prve lige Telekom Slovenije, s tem so vse ekipe, ki v aktualni sezoni igrajo v tem tekmovanju, že igrale med seboj. S koncem tedna pridejo na vrsto tekme 10. kola, kjer se bodo udarila moštva, ki so se za točke borila na samem uvodu v sezono.


Kranjski NK Triglav Kranj bo še drugič zapored igral pred domačimi navijači, v soboto ob 14:00 bo v Športnrm centru Kranj gostil NK Ankaran. Kot je navedeno že zgoraj, sta se ekipi pomerili že v prvem kolu, ko v Dravogradu ni bilo zmagovalca, končalo se je z 0:0. To bo derbi začelja, Primorci, so na zadnjem mestu s tremi točkami, NK Triglav ima eno več in je deveti.


"Prihajajoča tekma bo posebna zaradi dejstva, ker jo moramo dobiti in vpisati tri točke. Priprave pred dvobojem z Ankaranom so bile sicer bolj kot ne podobne pripravam pred vsemi ostalimi tekmami, tudi sicer pa se ne ukvarjamo toliko s tekmeci, temveč sami s seboj in s svojo igro. Nogometaši vemo, da je to pomembna tekma, zmaga pa nam lahko veliko prinese," pred tekmo meni vezist bordo-belih Gašper Udovič.


Orli in Ankarančani se v tej sezoni premierno merijo med prvoligaši, so pa doslej imeli nekaj zanimivih dvoboj v drugoligaškem tekmovanju. Doslej sta se kluba pomerila na 12 tekmah, oba sta zbrala po štiri zmage, prav toliko tekem pa se je končalo z neodločenimi izidi. Precejšnjo premoč so Orli kazali na domačih tekmah proti Ankaranu, saj na štirih obračunih še niso izgubili, dvakrat so slavili, dva sta se končala brez zmagovalca, gol razlika pa je kar 10:2 za bordo-bele.


Sobotna tekma 10. kola Prve lige Telekom Slovenije se bo v Športnem centru Kranj začela ob 14:00. Glavni sodnik tekme bo Slavko Vinčič, pomagala mu bosta Tomaž Klančnik in Andraž Kovačič, delegat pa bo g. Leopold Roglič.

 

Pomembno:
Zaradi sobotne nogometne tekme na kranjskem stadionu bo močno obremenjena:
- Cesta Kokrškega odreda od 13h do 14h ter od 15:45h do 16:30h
- Oldhamska cesta med Zoisovo in Jezersko cesto od 13h do 14h, ter od 15:45 do 16:30.


Obiskovalce nogometne tekme naprošamo naj se na tekmo odpravijo pravočasno.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV