Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

V soboto prihaja ND Gorica

17.08.2017

Po gostovanju v Celju, bo NK Triglav Kranj ob koncu tedna znova igral pred domačim občinstvom. V soboto bo v sklopu šestega kola Prve lige Telekom Slovenije v Kranju gostovalo ND Gorica, podprvak iz minule sezone.


V dvoboj v Kranju bosta ekipi prišli na krilih nepremaganosti. Orli so v minulem kolu gostovali v Celju in iztržili neodločen rezultat 1:1 in osvojili četrto točko v sezoni. Goričani so na domačem stadionu gostili Aluminij in do zmage 1:0 prišli v zadnjih sekundah obračuna.


"Ne bo nas zaneslo trenutno stanje na lestvici, Gorica je zelo kakovostna ekipa in za zdaj rezultati še niso realen pokazatelj stanja. Morda so potrebovali to zmago, da bodo začeli bolje igrati, zmago pa, jasno, potrebujemo tudi mi. Prepričan sem, da se z Gorico lahko spustimo v odprt boj za zmago, in da jo lahko premagamo," pravi vezist Dejan Robnik.


Tekmeca sta se doslej pomerila na 22 medsebojnih prvoligaških tekmah, na šestih je zmagal Triglav, prav toliko tekem se je končalo z remiji, v 10 primerih pa so slavili Goričani. V Kranju sta se moštvi udarili na 10 tekmah, šestkrat je zmaga ostala v Kranju, štirikrat pa so slavili gostje.


Tekma se bo v soboto začela ob 16:00, glavni sodnik bo Damir Skomina, ki je sodil že dvoboj Triglava in Maribora v drugem kolu. Pomagala mu bosta Grega Kordež in Tomislav Pospeh, četrti sodnik bo Matej Vojska, delegat tekme pa bo Gojko Setnikar.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV