Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

V soboto v Kranju gostujejo Knapi

14.09.2017

Za nogometaši članske ekipe NK Triglav so tri zaporedna gostovanja, dva v Prvi ligi Telekom Slovenije in eno v Pokalu Slovenije, zdaj pa se Orli znova vračajo v svoje domovanje. V omenjenem obdobju gostujočih tekem so dvakrat izgubili in slavili v Kopru, naslednji tekmi prvoligaškega tekmovanja pa bosta na domačem stadionu in pred svojimi navijači.


Že v soboto ob 14:00 v Športnem centru Kranj gostuje NK Rudar Velenje. V dvoboj bosta moštvi vstopili z različnima popotnicama, domači so v zadnjem kolu zabeležili poraz v Domžalah, medtem ko so Knapi na domačem stadionu brez golov remizirali z Aluminijem iz Kidričevega. V tem trenutku so Knapi na šestem mestu na tabeli in imajo 10 točk, Triglav pa je s štirimi na devetem.


"Pokazati moramo malce več samozavesti in zaupanja vase, da lahko proti vsakemu pridemo do pozitivnega rezultata, to pa pomeni osvojitev točke ali vseh treh. Žal smo padli v negativno serijo, ki preprosto mora vplivati na ekipo, vseeno pa mora fokus ostati pri naslednjih dveh tekmah. Tu lahko zberemo maso točk, ki bi nas oddaljila od kritičnega mesta," odločno meni vezist Dejan Robnik.


Pričakujemo 23. medsebojno tekmo med bordo-belimi in zeleno-črnimi. Doslej so več uspeha in sreče imeli Velenjčani, ki so slavili na 15 tekmah, tri so pripadle Kranjčanom, štirikrat smo videli neodločene rezultate. V Kranju je bilo doslej odigranih okroglih 10 tekem, dve sta pripadli Orlom, pet gostom, trikrat je bilo neodločeno. Zadnja zmaga Orlov datira v sezono 2012/2013, ko so doma z goloma Anžeta jelarja in Enisa Đurkoviča ugnali Knape z 2:0.


Tekma med Triglavom in Rudarjem bo v soboto ob 14:00 na stadionu Stanka Mlakarja v Športnem centru Kranj. Glavni sodnik bo Roberto Ponis, pomagala mu bosta Grega Kordež in Dejan Švarc, delegat pa bo g. Vinko Pokovec.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV