Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

"Vsi skupaj si zaslužimo spektakel!"

21.05.2015

V zadnjem kolu druge slovenske nogometne lige je Triglav zabeležil poraz v Kidričevem z 0:3. A hitro je prišel čas, ko se bo treba obrniti k zadnji domači tekmo v tej sezoni.

 

"Na igrišču smo bili dominantni, igrali smo zares dobro, a zgolj do prejetega gola. Znova se nam je pripetala kardinalna napaka, po kateri smo prejeli smešen zadetek. Tekmec ni imel veliko od igre, bolj ali manj so se osredotočali na dolge podaje in igro na preskok in ena naša napaka je bila dovolj, da smo prišli v zaostanek," se je še zadnjič k nedeljski tekmi vrnil Matej Poplatnik.

 

Med drugim smo videli tudi interni dvoboj dveh najboljših strelcev aktualne sezone 2. SNL, Marko Nunič zdaj za Matejem Poplatnikom zaostaja le še za zadetek. "Z Markom se že dolgo poznava, še iz časov, ko sva nastopala za Olimpijo. Sva prijatelja in nobenega rivalstva ni med nama. Oba sva napadalca, zato je najina primarna naloga, da dosegava zadetke. Sam sem v ospredje postavil ekipo in morebitno zmago. Ni mi uspelo zadeti, še bolj pa boli, da je ekipa izgubila."

 

Triglavani v soboto doma gostijo moštvo krškega, ki se še vedno bori za preboj na mesta, ki vodijo med elito. To pomeni, da bodo Orli imeli konkretno besedo pri razpletu letošnje sezone. "Nikakor ne razmišljamo o tem, da lahko na sobotni tekmi nekomu pomagamu, drugemo pa otežimo boj za vrh. Sam se osredotočam zgolj in samo na zmago pred domačimi navijači in tako je tudi pri soigralcih," meni mlajši od bratov Poplatnik.

 

V soboto se bodo torej bordo-beli še zadnjič v tej sezoni predstavili domačemu avditoriju, tudi zaradi tega bo tekma malce bolj posebna. "Brez dvoma si naši navijači in podporniki zaslužijo eno super predstavo z naše strani ob koncu sezone. Pričakujem spektakularno srečanje, nemara celo z velikim številom zadetkov. Seveda se nadejamo, da jih bomo mi dosegli več in vpisali tri prvenstvene tekme," je ob koncu še dodal najboljši klubski strelec.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV