Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Začele so se priprave na sezono 2015/2016

22.06.2015

Slabi trije tedni so minili od konca tekmovalne sezone 2014/2015 za moštvo NK Triglav. Ni minilo veliko časa, ko so se kranjski Orli znova zbrali in kot prva drugoligaška ekipa odprli obdobje poletnih priprav na prihajajočo sezono.

 

Šef strokovnega štaba Siniša Brkič je v nedeljo ob 18:00 v prostorih Športnega centra Kranj pozdravil 24 nogometašev. Nekaj jih je bilo upravičeno odsotnih, nekaj jih je za zdaj še na preizkušnji, v tem trenutku pa je že jasnih nekaj uradnih sprememb v igralskem kadru.

 

Najboljši strelec minule sezone druge lige, Matej Poplatnik, si je novega delodajalca našel v Bolgariji, kjer je podpisal pogodbo z novim prvoligašem, Montano. Že med tednom smo objavili, da se je vratar Adnan Golubovič preselil v NK Domžale, novega delodajalca med slovenskimi prvoligaši pa si je našel tudi Aleks Pihler, ki bo zaigral za Zavrč. V dresu Triglava v tej sezoni ne bo niti Dejana Geriča, ki se je s klubom razšel sporazumno.

 

Tudi na strani prihodov bo zelo pestro, za zdaj pa je uradna le informacija, da bo v novi sezoni dres Triglava nosil Siniša Borenovič. Gre za robustnega branilca, ki je v minuli sezoni nastopal pri Dravinji, sicer pa gre za Gorenjca in otroka Triglavove nogometne akademije.

 

"Tokrat želimo sestaviti inteligentno moštvo in dobiti pravo mešanico, kakovosti, izkušenj in mladosti. Veliko priložnosti bodo dobili mladeniči iz lastne akademij, kar se je začelo obrestovati že v minuli sezoni. Imperativa rezultata si ne bomo postavili, Prva liga letos še ni nujna, bomo pa se seveda ustrezno ravnali glede na potek sezone," je v uvodu dejal Siniša Brkič.

 

Ljubitelji nogometa in navijači Triglava bodo, kot je to zdaj že pravilo, tudi v tem pripravljalnem obdobju videli ogromno število pripravljalnih tekem. Prva bo na sporedu že v sredo, ko se bosta na osrednjem gorenjskem nogometnem objektu v Kranju pomerila Triglav in Rijeka. Ob koncu tedna pa bo v Kranj prišla še članica slovenske prve lige, Gorica.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV