Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

Zimske priprave: Analiza tekem in prestopni rok

18.02.2018

Vstopili smo v zadnji teden zimskih priprav pred nadaljevanjem Prve lige Telekom Slovenije. Za člansko ekipo NK Triglav Kranj je šest napornih tednov, kjer so stroka in nogometaši naredili vse, da bi v kar najbolj optimalni formi pričakali drugi del prvoligaškega prvenstva.


V tem obdobju so Orli odigrali sedem pripravljalnih tekem, od katerih so štiri odločili v svojo korist, dvakrat so priznali premoč, en obračun pa se je končal brez zmagovalca. Bordo-beli so najprej premagali NK Šenčur in NK Jesenice, za tem tudi ND Gorica in hrvaški NK Osijek, med tem pa izgubili proti velenjskemu Rudarju ter slovaškemu Ružomberoku. Remi brez golov sta prikazali ekipi Triglava in Krupe iz BiH.

 


PRIPRAVLJALNE TEKME, ZIMA 2018
NK Triglav Kranj - NK Osijek (HRV)    1:0      Žurga
ND Gorica - NK Triglav Kranj 1:2 Majcen 2x
NK Triglav Kranj - MFK Ružomberok (SVK) 1:2 Poplatnik
NK Triglav Kranj - FK Krupa (BiH) 0:0 /
NK Triglav Kranj - NK Rudar Velenje 1:4 Tijanič
NK Triglav Kranj - NK Jesenice 8:0 Poplatnik 3x, Majcen 2x, Tijanič, Bukara, Bučič (a.g.)
NK Triglav Kranj - NK Šenčur 6:2 Žurga 3x, Suljevič, Pušnik, Pinoze (a.g.)


Statistika pravi, da je ekipa trenerja Siniše Brkiča v omenjenih tekmah prišla do 19 doseženih golov, kar je v povprečju nekaj manj kot trije zadetki na srečanje, prejela pa jih je devet, nekaj več kot enega na tekmo. Matej Poplatnik, Luka Majcen in Tom Žurga so se med strelce vpisali štirikrat, David Tijanič se je podpisal pod dva zadetka, Dino Suljevič, Igor Bukara in Nejc Pušnik pa so dosegli vsak po gol. Tekmeci so dosegli dva avtogola.


Zimski prestopni rok v taboru Orlov ni prinesel tektonskih sprememb, prav obratno. Vidnejši je le odhod Mateja Podlogarja, ki bo srečo poiskal na Poljskem, ob njem pa je Kranj zapustil tudi Darko Zec, ki pa ima težave s poškodbo in je za bordo-bele odigral le 19 minut. Ob koncu prestopnega roka je kader gorenjskega prvoligaša obogatil 21-letni Dejan Vokič, nekdanji igralec Triglavove akademije, ki se v staro jato vrača iz NK Maribor.

Arhiv objav
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV