Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

TRDO DELO NA TRENINGIH SE OBRESTUJE NA TEKMAH

SELEKCIJA U11A V LIGI MLAJŠI DEČKI U12

  Jasmin

Selekcija U11A v letošnji sezoni premierno nastopa v ligi z leto starejšimi vrstniki v ligi Mlajši dečki U12. Večje igrišče, prisotnost sodnika in večja številčnost igralcev v polju je ena od sprememb s katerimi se naši igralci soočajo.

 

Po mesecu in pol skupnega dela, kjer smo uvedli tudi Coerverjev način dela v sodelovanju z Coerver Croatia, je napredek očiten. Prilagodljivost na vse te spremembe je več kot uspela. Fantje iz tekmo v tekmo prikazujejo boljše predstave, ki je ključ do uspeha v starejših selekcijah (kadeti in mladinci). Tako tudi želimo, da gre naprej.

 

Predstava proti ekipi KOV Jesenice U12 je bila lep pokazatelj, da se trdo delo obrestuje. Rezultatsko se ni posrečilo (1-1). Smo pa na samem igrišču prikazali dominantno in odlično predstavo proti borbenim nasprotnikom. Razigranost naših fantov, ki so na majhnem prostoru učinkovito napadali in nadigrali nasprotnika z dobrim vratarjem na nasprotni strani ni bila nagrajena. Igralci so bili po koncu tekme razočarani z razpletom, vendar nam zelo dobra predstava, daje motiv za naprej.

 

Nadaljujemo s trdim delom, saj nas čakajo novi izivi v ligi Minimasters 2019/20 in ligi MNZG U12.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV