Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Triglav cup Kranj - Minimasters 2020/2021

V okviru Triglav cup Kranj franšize smo v Kranj pripeljali Minimasters

  Dalibor

V okviru organizacij turnirjev pod okriljem Triglav cup Kranj franšize smo letos v Kranj pripeljali tekmovanje Minimasters. Gre za tekmovanje na katerem sodelujejo ekipe kot so Maribor, Olimpija, Celje, Aluminij, Mura, Krško Posavje, Ketty Emy Bistrica, Jarenina in seveda naš Triglav.

 

Samo tekmovanje je namenjeno spoznavanju ekip, preverjanju kvalitete z največjimi nogometnimi šolami, kar za fante predstavlja dodatne izkušnje in test. Samo tekmovanje poteka v treh selekcijah (U10, U11 in U12). 

 

Naše ekipe so se na tekmovanju odrezale dokaj dobro, saj po odigranih 3 krogih v selekciji U12 zasedamo 1. mesto, v selekciji U11 3. mesto, v selekciji U10 pa nekoliko skromnejše 6. mesto.

 

To je bil samo en od 6 tekmovanj, ki bodo potekala po Sloveniji. Tokratno tekmovanje je potekalo brez zapletov, s strani udeležencev in obiskovalcev, pa smo prejeli same pohvale, kar je potrditev za vložen trud. Ne smemo pa mimo nekaterih staršev, ki so priskočili na pomoč in omogočili, da je organizacija tako zahtevnega projekta potekala nemoteno. V imenu kluba se jim iskreno zahvaljujemo.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV