Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Triglav kamp 2019 - Prava uspešnica

Triglav kamp 2019 pod streho

  Dalibor

Letošnji Triglav kamp je zaključen. In mirno lahko rečemo, da je rušil rekord za rekordom. Kampa se je udeležilo 70 otrok iz različnih koncev Gorenjske in Ljubljane. Občutki s strani staršev in otrok so fantastični, kar pomeni, da nas v naslednjem letu čaka še večji izziv.

 

Kamp je potekal v dveh delih, kjer smo dopoldanski čas preživljali na umetni travi, popoldanski čas pa je bil namenjen zabavi in kopanju na bazenu. Vmes smo še nekaj pojedli in se zabavali z video in družabnimi igrami.

 

Tokratni kamp je bil razširjen tudi na vratarje, tako da so naši golmani trenirali pod taktirko golmanskega trenerja Jureta Ikića.

 

Za konec pa je treba dodati, da so imeli naši vratarji tekmovanje v dveh kategorijah (mlajši in starejši), kjer so se borili za dva dresa in sicer Sorčana in Vidmarja. Pri starejših je dres Vidmarja prejel Aljaž Škrlec, pri mlajših pa je dres Sorčana prejel Ažbe Lipovšek.

 

Pri nogometaših smo opravili žrebanje vseh sodelujočih igralcev na kampu za dres Davida Zeca, ki brani barve velikega Portugalskega kluba Benfice iz Lizbone. Srečo pri žrebanju je imel Aman Zukić, kateremu je dres predal naš klubski vodja skavt službe Špendi Idrizi. Vsem nagrajencem iskreno čestitamo.

 

Nogometni klub Triglav pa že zdaj poziva vse fante, katerih ljubezen je nogomet, da se naslednjo leto udeležite našega kampa, ki bo še večji in še boljši. Že sedaj pripravljamo nekaj novosti s katerimi bo Triglav kamp 2020 še bolj zanimiv in zabaven.

 

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV