Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Triglav Kranj : Bravo Publikum

19. Krog 1.SKL

  Ž.G.

V soboto, 31.3.2018, se je v Kranju na umetni travi igral 19. krog v 1. slovenski kadetski ligi. V Kranju je gostoval Ljubljanski Bravo, ki je bil v jesenskem delu na domačem terenu boljši od Triglava. Tokrat pa so bili domači orli odločeni, da se oddolžijo za poraz iz Ljubljane.

 

Triglav si je že v prvem polčasu priigral lepo prednost dveh zadetkov. Po lepem predložku Edvina Suljanovića iz prostega strela je zadel v 10. minuti Albin Ahmetaj in v 30. minuti po izredni borbenosti Ahmetaja v napadu, ki je priboril žogo s katero je v nadaljevanju akcije Luka Vuković lepo zaposlil Jakoslava Stankovića, ki je zadel za 2:0

.

V drugem polčasu je tudi Bravo pokazal svoje zobe in v 46. minuti izvedel hiter protinapad, ki pa ga je prekinil vratar domačih in pri tem storil prekršek za 11 metrovko. To je Bravo dobro izkoristi in rezultat znižal na 2:1. To pa je bil tudi končni rezultat tekme.

 

Naslednjo nedeljo, 8.4., bodo naši mladi orli po petih zaporednih domačih tekmah odšli na gostovanje v Radomlje. Kjer bo tekma odigrana ob 14.00 na pomožnem igrišču z naravno travo.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV