Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Triglav Kranj : Krka

1.SML/SKL

  Ž.G.

V sredo, 14. 3.2018, je bilo v Kranju na umetni travi zopet vroče. Naši mladi orli so se tokrat pomerili z ekipo iz Novega Mesta. Štel pa se je zaostali 9. krog 1.SML in SKL. To je bila v tem mesecu že tretja domača tekma na kateri so tako mladinci kot kadeti premagali nasprotnike in vsakič zagotovili poln izkupiček točk.

 

V prvem polčasu je domači Triglav igral bolj napadalno in imel igro pod nadzorom. V veliki želji po zadetku in igranju odprtega nogometa pa se rada pripeti napaka še posebej v teh starostnih kategorijah. To se je tudi zgodilo. Igralec Krke je na krilu prestregel žogo in podal pred gol za zadnjo linijo kjer je pri posredovanju v obrambi žoga končala v mreži. Vodstvo gostov je trajalo vse do konca prvega polčasa, ko je v zadnji 40 minuti po podaji iz desnega bočnega položaja pred vrata gostov največ zbranosti pokazal Albin Ahmetaj in izenačil na 1:1.

 

Med odmorom so se domači še bolj zbrali in za vodstvo so potrebovali vsega dve minuti, ko je na 2:1 ponovno povišal najboljši strelec Triglava, Albin Ahmetaj, ki je bil v tej sezoni uspešen že desetkrat. V igro pa sta vstopili tudi dve okrepitvi, ki sta svoje delo opravili odlično. Z odličnim sodelovanjem sta poskrbela za povišanje vodstva v 58. minuti na 3:1. Zadel je Edvin Suljanović po prodoru in podaji iz desnega krila Stankovića. Za končnih 4:1 je ob koncu tekme po preigravanju in strelu iz razdalje poskrbel Altin Kryeziu.

 

Mladinici Triglava so podobno kot kadeti v želji po zadetku v prvem polčasu v obrambi storili napako in prejeli gol v 28. minuti. Kljub pritiskom na gostujoča vrata jim do odmora ni uspelo izenačiti.

 

V drugem počasu so gostje iz Novega Mesta še vedno dobro odbijali vse napade Triglava a le do 78. minute, ko je na 1:1 izenačil Egzon Kryeziu. Da pa so igralci Triglava nepopustljivi so dokazali že v prejšnjem krogu, ko so zadeli za zmago v 93. minuti. Tokrat pa je zmago prinesel zadetek Žana Roglja v 92. minuti.

 

Na posnetkih si lahko ogledate vse zadetke iz kadetskih tekem:

Triglav : Gorica (2:0) 5:0 14. krog 7.3.2018 (1.SKL)

Triglav : Krka (1:1) 4:1 9. krog 14.3.2018(1.SKL)

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV