Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Triglav pridobil licenco 1. SNL in UEFA

Kranjski klub je uspešno prestal postopek licenciranja

NK Triglav Kranj je pravočasno oddal vlogo za pridobitev ustrezne licence za tekmovalno leto 2020/21 in je postopek licenciranja tudi uspešno prestal. Tako je za prihajajočo sezono uspešno pridobil licenco 1. SNL in UEFA.

 

"Licenčni postopki so vsako leto zahtevnejši. Letošnji je bil še posebej v luči epidemije, saj smo morali skozi projekcijo poslovanja kluba v naslednji sezoni predstaviti vsa tveganja, ki jih ta krizni čas predstavlja. Ne glede na vse smo uspešno zagovarjali in pridobili licenco tako za tekmovanje v 1. SNL kot tudi UEFA tekmovanju. Vložki kluba v članski nogomet so vsako leto višji in prav je, da si zastavljamo tudi vedno višje cilje," je po pridobitvi licence dejal predsednik kluba Beno Fekonja.

 

Vloge je na I. stopnji obravnavala Komisija NZS za licenciranje nogometnih klubov. Pri organizacijski, administrativni in strokovni podpori komisiji je aktivno sodeloval licenčni oddelek NZS. Komisija je pregledala uradno licenčno dokumentacijo in odločala ob doslednem upoštevanju Pravilnika NZS in UEFA za licenciranje nogometnih klubov, UEFA standarda, sklepov organov NZS in UEFA.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV