Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Triglav še naprej neporažen

Remi med Triglavom in Muro

Prva liga Telekom Slovenije, 23. kolo

NK Triglav Kranj – NK Mura 1:1 (1:1)
Milanović 8; Šušnjara 26.

 

NK Triglav Kranj XI: Arko, Rogelj, Kumer, Milanović, Gliha, Mertelj (K), Ćerimagić (Gajič), Udovič, Beciri, M. Wilmots (Janković), Petric (Hasanaj)

 

 

Kranjski Triglav je na svojem stadionu pričakal Muro, tekmeca pa sta moči prekrižala v izredno zahtevnih pogojih. Zaradi dolgotrajnega deževja je bila zelenica močno razmočena, kar je dalo srečanju povsem nove okvirje. Moštvi sta se znašli po najboljših močeh in kljub hudim oviram pred 900 gledalci prikazali zanimivo predstavo.

 

Tekmo so bolje odprli domači, ki so povedli že v osmi minuti. Natančen predložek Armina Ćerimagića je v zadetek spremenil Milan Milanović, ki je tako zadel že na drugi zaporedni tekmi, skupaj pa ima na kontu tri zadetke. Gostje so skušali hitro odgovoriti, kar jim je uspelo skoraj 20 minut kasneje. Milo rečeno sumljivo situacijo je z golom zaključil Šušnjara.

 

V drugem delu sta imeli ekipi še nekaj priložnosti, a rezultat se ni več spremenil. Lepo polne tribune stadiona v Gorenjski prestolnici so z aplavzom nagradile igralce obeh ekip, sploh pa bordo-bele, ki tako še naprej ostajajo neporaženi v drugem delu sezone.

 

Triglav bo že v četrtek gostoval v Sežani pri Taboru, kamor bo odšel kot šesta ekipa na tabeli. Tabor je v tem trenutku na osmem mestu s štirimi točkami manj od Orlov. Na Krasu bo trener Vlado Šmit lahko znova računal na kapetana Luko Majcna, ki svojim soigralcem ni smel pomagati na zadnjih šestih tekmah.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com
Video: PLTS

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV